Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, September 3, 2010

Friendly blogger???

salam..
dapat award dari Lina Rahim lagi..sory ye Lina, lambat saya nak response..(takde ciri ciri friendly dah tu--alamak-kene tolak markah hehhee)

mari jawab soalan yang ringkas ini:-
1) Nyatakan 7 makanan/minuman kegemaran anda sewaktu berbuke puasa/sahur..
  • air kelapa (hari hari pon suka sangat)
  • air tebu(special during ramadan)
  • apam balik (lebeh suka buatan sendiri sebab byk jagung)
  • popia goreng (popia basah pon okes..tp make sure kuahnya harus enak ya)
  • nasi tomato (suka nasi2 camni klu dorg jual direct dari periuk dorg yg besar tu..fresh from oven gitu)
  • udang goreng kunyit +udang goreng tepung(juadah enak di pagi sahur)
  • laksam


2) Berikan kepada 5 orang @ lebih kepada rakan blogger anda.
susah nk pilih la..sebab rasanye ramai dah kot dapat award ni..ak rasa sume follower blog ni sumenya friendly.tapi 5 org ni ak nak kasi kt orang yang ak kenal:-

selamat la kawan2 ye..menjawab soalan yang sgt ringkas ini...tak nk amek masa korang lame2..

2 comments:

Lina Rahim said...

dalam banyak2 bazar Ramadhan kt Miri ni, ada satu bazar je yang jual laksam, tu pun 2 gerai je..tiap kali hadap laksam untuk berbuka puasa, memang makan 2 bungkus sorang..haha..sebab tu badan dah naik..

rDnA said...

thanks fiszah..nnt dna buat yer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;