Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 30, 2010

jom main ice skating nak?

salam uols..

ikut dalam perancangan, ahad ni nak berice skating ngn en suami dan adik ak hasmah sempena besday dia yang ke 20. so ak nak share one promotion ni untuk korang yang belum tau..(yang dah tau pejam2 mata udah le)


korang register dulu tau untuk dapatkan harga promosi ni.if tak promosi harga dia rm18 per entry.
this price exclude sock and glove ye kawan.

ak  ngn laki ak sendiri tak pernah main ice skating. since this week laki ak cuti hari ahad, elok sangat la pergi berlibur kan..nanti ak upload pics ye bila berjaya misi kami ni.

peringatan: sangat tak sesuai untuk ibu mengandung dan ada anak kecil...sesuai untuk student dan yang belum ada anak..high risk jugak..sebab kalu terjatuh ak rasa sure sakit..sebab ice kan padat.. tambah2 untuk orang yang takpernah main dan takreti main macam ak..kebarangkali untuk jatuh adalah tinggi..

rakan2 bloggers yang nak pergi ahad ni nanti kita jumpa ye..

untuk entry hari ni: KITA HANYA MERANCANG..ALLAH MENENTUKAN..
doakan semoga misi kami berhasil ye

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;