Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 8, 2010

naik pelamin sekali lagi...

salam uols...

tahniah buat pasukan Sepanyol kerana melayakkan diri ke peringkat akhir. tapi sayangnya ak dan encik suami terlepas siaran langsung perlawanan tu. keciwa!!!!!
pada mulanya kami plan nak g tengok kt dataran merdeka... sebab skrin besar. tapi ble da jam 11mlm encik suami cakap tengok kat mamak pun best..boleh minum2..
alkisahnye, ak msuk tido pukul 12mlm sebab nak bangun pagi punye  pasal..en.suami masih layan cite Titanic kt TV2 lagi..so ak da cakap kejut kul 2.30 pg..die pon ngn gumbiranye ckp mesti lah..

nak dijadikan cerita ak bangun pukul 5.00pg..huhuhu..cik suami pun tertido jugak kt sebelah..katanya die da kejutkan ak..tp no response..aleh2 die pun tertido juge..lepas jam 5pg tu ak ngn suami takleh tido..punye la frust!!sangat frust!!! nak jugak g mamak jam 5.30pg..leh breakfast dan tgk highlight aje..nak juge g mamak..
so dekat orang nak azan jam 5.45pg tu kami g mamak untuk makan roti canai dan teh tarik sambil tengok highlight..Sepanyol menang 1-0.

so dengan kenyang dan puas hatikami terus je balik..suami terus sembahyang subuh..daku off day. then lepak sembang2 pasal nak membeli keperluan rumah sampai le ak bangun mandi2 siap2 g kerja jam 8.30pg en suami hantar g kerja.(encik suami da start cuti, tapi ak belum (T_T))

okes..

dah kembali kepada tajuk utama..

persiapan untuk majlis bertandang di sebelah suami tak berapa memeningkan kepala ak..ye la kan, bukan umah ak..ak tak leh sibuk2 sangat..diorang da arrange.. hopefully semua berjalan dengan lancar.

walaupun bersanding sekali lagi menjadi tajuk utama, ak tak de input sangat pon nak bercerita..hehe..
kami bakal bersanding dalam busana berwarna emas a.k.a Gold. untuk semua silent readers dan rakan2 blog,kalau korang free sabtu ni, 10.7.2010, datang la ye ke majlis kami..majlis kami yang serba sederhana akan berlangsung di 147, blok 7, Felda Palong 6, 73430 Gemas, Negeri Sembilan..datang la ye memeriahkan majlis kami..

3 comments:

kasha + ajie.. said...

hahaha~~~ sabau ajew la...smgt dr smlm nk tgk~~ alih2 ko ttdo plak...tgk highlite pown jd lew... :D

fiszah_pjo said...

kasha: so moral of da story, sila simpan sket semngat utk hari2 mndatang..sila jgn terlalu over bersemangat..hehhehhehee

asna cute said...

bestnya lepas 2 buln dpt naik pelamin lagi.. hehe nk tgk gmbr ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;