Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, July 5, 2010

mood lari lari lagi...

salam..

lagi 5 hari ak  nak naik pelamin sekali lg..

gap 2 bulan buat ak rasa berdebar plak nk pakai baju pengantin sekali lagi..nak pakai inai sekali lagi..nak bersanding sekali lg..

ak makin kusut ngn kerja sekarang membuatkan kegembiraan bersanding lg tak bape mengujakan...hhu
ak makin kusut!!!!..mahu tukar kerja..tapi belum ada offer lain..

masalah ini kerap muncul setelah tiba di opis..keaadaan kembali tenang bila da sampai rumah..ak perlukan cuti..mahu bercuti di kampung halaman!!!tak sabar nk balik kedah..

6 comments:

Anonymous said...

hahaha....

Lina Rahim said...

pengantin baru mesti kena berseri-seri ok..nanti nyesal tengok gambar sendiri..hehe..anyway, selamat menaiki pelamin lagi sekali..best la tuh..

fiszah_pjo said...

lina: mekasih...rasa lame plak gap 2 bulan tu..msih pengantin baru ker?hehe..tu la, hope tak spoilkan muke sendiri dlm album nnti...hehe

norhaizan said...

selamat naik pelamin sekali lagi..ala ko tak pe, ko dah cantik, naik pelamin nanti even kepala kusut, tapi still okay jer..hihi..
nak tukar keja ke?sama ar cam aku, pegi opis mesti rasa nak brenti cepat2..balik umah jer okay sket..jom2 cari keja lain...

asna cute said...

huit? naik pelamin lgi sekali? bestnyaaaa~ =)

fiszah_pjo said...

hehe..
noor:takdela cntik mne..ckup sifat aje..ko nek pelamin nnnti noor lg cutemiut..sila ks tarikh awal2.. memangbtol noor..nk dtg kerja siap bukan men lg..smapi opis asyek rs nk brenti jecepat2 dpt kerja len..nk blik umah sume da ok da..ahhahha
adoi,cept2 ler kerja len..

asna: naik pelamin sekali lg lepas 2 bulan kwen..hehe..best juge..tdo di blik pengantin lg..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;