Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, July 13, 2010

selesai sudah..

salam..

short entry..

alhamdullillah semua sudah selesai..
million thanks untuk keluarga mertua yang berhempas pulas settlekan mjlis bertandang ni, sgt berterima kasih juga buat keluarga yang datang dari Kedah., dan billion thanks buat rakan2 yang sudi datang memeriahkan..
walapun da tersesat-sesat korang tetap sampai..sgt berterima kasih kat korang semua..



ini pic ak grabbed dari facebook adik ak hasmah...

lain2 pic belom siap untuk dipamerkan..


<<<>>>

5 comments:

Lina Rahim said...

tahniah..:-)

fiszah_pjo said...

mekasih...hehe..lega btol hati

asna cute said...

nak tengok gambar dear.. ;)

*tersalah hantar komen td kat n3 bwh nie hehe* sorry

fiszah_pjo said...

asna: my pleasure to upload those pics.hehe..tp loma de sekeping ppics pon di tangan...huhu...kena tggu dari jurugmbar..kamera sy pun adik bawak balik kg..what da tragis..huhu..next entry ye sy upload..tp ntah le elok ke tak,tudung mse snding tu saya tak penah pkai cmtu..muka da mcm bola

kasha + ajie.. said...

ye babe~~~ same2...hehhe~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;