Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, December 6, 2013

Rindu pada dia :Part 5 Finale

assalam

rentetan dari kesah PJJ kami suami isteri,

dah masuk bab finale da..tak percaya kan..ehhe..5 minggu je pun PJJ .now hubby da tak kerja kt site di Pahang lagi..ada rezeki baru di KL.

Semalam hubby da balik kl for Good...hehe.tak jauh lg..semoga lepas ni rezeki kami sekeluarga masih murah,mewah dan dipermudahkan..

sekarang kesibukan as ibu tunggal sementara da berakhir..hehe..cik abg da balik..leh tolong sikit..tak tolong byk pun takpe, asal ada.senang.hehe.even die yg lebih banyak  bercerita kt rumah berbanding saya, atleast sy ada teman berbicara..heheh


ok..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;