Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, November 28, 2013

Clean Air by Cosway..

as-salam

rajin pulak update kan..hehe

semalam balik kerja sempat singgah Cosway kt depan rumah tu.nak beli air revitalisor.senang cakap nak beli alat utk dapatkan udara yang lebih segar..

sakit hati tengok habuk2 kat rumah tu.tak larat nak mop lantai selalu..tak larat nak lap habuk2 tu hari..kang sedut udara pun berhabuk je kan..tak bagus untuk kesihatan..hehe

so lepas google2 aritu, ramai cerita brand cosway bagus.dan yang penting affordable,hehe..jalan jalan kt Aeon selalu tengok mahal,..beratus2..dah lama teringin nak beli..haha.

so laju2 pergi cosway dan grab satu..harga member dapat RM49 je.wallah..terus la rembat kan..hehe.beli sekali dengan dia punya aromatherapy. aromatherapy tu RM49 jugak..malas nak jalan beli kt tempat lain..so alang2 sekali aje la kan..

saya pilih Lavender..sesuai untuk improves sleep dan elevate mood..tak kesah lah asalkan rumah wangi dan udara segar dan bersih..ehhe..

malam tu jugak pasang benda alah ni..harum je jadinya..next week kita kasi testimoni lagi pasal keberkesanannya merangkap habuk k..

sebab baru pasang semalam kan..tak tau lagi kerjanya bagus atau tidak...next week kita update lg k





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;