Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, November 25, 2013

rindu dia_part 4

as-salam
skip part 3 yea..sebabnya tak sempat nak update entry.

da hampir sebulan kami PJJ alhamdulillah dalam kesusahan Perkahwinan jarak jauh ni ,ada kemanisan nya..tipu la semuanya indah2 je kan..kena banyak bersabar,,sian jugak kt suami..penat travel kadang2 bini masih tak  paham,nak jugak perhatian hover2 kan..hehe

alhamdullillah si suami masih kuat berusaha memenuhi keperluan dan kehendak isteri dan anak.sibuk nak kesana kesini..beli itu ini..dia ikutkan aje..seharusnya kami bersyukur..itu je..,dan sememangnya kami bersyukur..alhamdullillah..

rezeki suami alhamdulillah tak putus2.dia da 2 panggilan interview kerja lagi.semoga kali ni rezeki di kuala lumpur /selangor je..hehe..mana tau rezeki baby baru kan..kami sama2 usaha..rezeki tu rahsia allah..kita usaha je :)

banyak sebenarnya entry nk share tersimpan dalam draf.ada masa saya transfer gambar baru saya publishkan..

dan buat pertama kali si suami tak balik weekend.sebabnye dia da balik khamis jumaat aritu.sebab dia g attend new interview..so minggu lepas weekend kami tak terisi dengan kehadiran papa..tp lain yg datng..memeriahkan suasana..seronok sgt.

abg sulung dtg kl bersama anak2 dan isteri beliau.kami berkumpul di Putrajaya umah kakjat.ye la sykan ada moto je..so menumpang kasih kereta abg pendi je la..hehe.seronok sgt..mandi kolam lah, g shopping lah...last event jln2 d icity.sume tu kita cerita kemudian..

p/s: semoga rezeki berlebihan buat kami sekeluarga..amin..


korang yg nak order sticker tu sila la jenguk blog saya ye

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;