Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, November 27, 2013

2d1n at Teluk Kemang, Port Dickson :Final

Assalam

part 2 kemain jauh lg kan..haha..maaf la kekangan masa untuk menghadap laptop tersayanga ni.even hari hari menghadap laptop untuk buat dan print sticker...harini kebetulan saya buat sticker dan rajin nak update pic..

hari pertama kt Teluk Kemang POrt Dickson tu kami main permainan pantai..hubby naik banana boat dan saya ngn atirah naik bot..hehe..gambar takde sebab tak usung kamera pun..hehe

balik lepas penat mandi dan makan ringan tu mandi pool lagi.sampai puas la kekononnya..balik bilik bilas badan dan mandi air panas pulak.kerja mandi je la..hehe..lepas siap2 mandi relax2 badan sambil tengok tv..kami keluar dinner kt kedai makan area tu jugak.oleh sebab da lambt update makan tak igt langsung nama kedai tu.senang je cari sebab besar dan tepi jalan.penuh aje..mean sedap la kan..

balik bilik rest dan tdo..nyenyak betul sebab penat kan..hehe

esok pagi nya atirah da ajak mandi lagi..tapi setelkan breakfast dlu baru g mandi..kali ni kami terus ke pantai.seronok mandi pantai pagi pagi.tak panas...sejuk je airnya..





























lepas setel mandi pantai macam biasa teruskan mandi pool.then msuk bilik siap utk check out..lepas setel urusan hotel kami ke pantai lg sekali.beli buah tangan untuk balik ke Palong dan snap some pic..

maka abes la percutian ringkas kitorang :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;