Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, November 1, 2013

Rindu pada dia-part 2

assalam..

part 2 kesenimbungan kesah rindu pada dia selepas seminggu kan?

terbaik.hehe..elok la tu part 2 seminggu selepas sebab itu bermakna kami hubby wifey yang PJJ(perkahwinan jarak jauh) sudah 2 minggu..alhamdulillah semuanya baik baik..maybe tak lama kot..1 month je..hehe..

part 1 aritu, atirah takde tanye pun papa dia..kalau mama tanya die jawab papa keje..

tapi sudah masuk minggu kedua, Part 2 atirah da mula mencari papa dia..hari hari dia tanya..papa papa...mana papa..so mama jawab, papa keje jauh..nanti papa balik..rasanya ini penangan durian yang papa belikan aritu..masa weekend yang lepas kan masa papa balik time weekend, papa ada belikan durian ..pic entry yang lepas.hehe.sebab tu kot dia dah bertanyakan papa dia..pernah odw blik ke rumah nampak durian,dia nak durian..lepas tu terus cakap "papa, nak durian..nanti kite beli ye eyyeye ye ye"

sebenarnya susah jugak tau PJJ ni..nak pulak kami ada 1 moto 1 kereta je..oleh sebab hubby kerja jauh..takkan die nak membonceng moto dari KL kesana plak kan..so hubby bawak kereta..saya bawak moto.agak tricky menghandlekan atirah setiap pagi dan petang balik sekolah. awal minggu pertama saya bawak moto smpai stesen LRT je..then naik LRT dtg kerja..jarak rumah ke Nursery atirah dan LRT rsnya 400m je kot..5 minit je naik moto..tp last friday ada hal yang terpaksa sy bawak moto sampai Bangsar..

sejak dari hari tu dah terberani bawak moto sampai Bangsar.hehe...rupa rupanya ramai penunggang wanita jugak tau..kagum dengan mereka..termasuk diri sendiri.sebab rs mencabar jugak tau bawak moto kt KL ni.banyak kereta yang laju..huhuhu..sentiasa takot sebenarnya..tp memberanikan diri dan sentiasa hati hati..

minggu ni 3 kali bawak moto datang opis.20 minit je..kalau naik tren 40-45 minit.hehe..so i jimat byk masa okeee...

part rindu pada papa less sikit.sebab sibuk hal harian..tp thanks to hubby yg tak pernah missed untuk kol dan whatsapp tak kira pagi petang or malam..

the best part, malam ni hubby balik..mood seronok dan tak sabar.hahhahah..

tq uols yg sudi membaca entry sy yg merapu ni..terutama adik2 sy yg suka sgt menjengah blog ni..ehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;