Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, October 28, 2013

atirah dan Durian..

as-salam

seminggu sudah berlalu.rindu terubat bila sang suami sudah pulang dari perantauan..makin gelap..ye la..sebelum ni kerja dalam office..now kerja as safety officer makin gelap..takpe lah untuk masa depan kan :)

walaupun hanya 2 hari je, kami penuhi dengan sebaik mungkin..sy rs sy la kot insan paling seronok.hehe.atirah bila tanya die cakap papa keje...so bila balik die mcm biasa biasa je la..hehe.tapi nampak dia seronok jugak even papa kacau je dia selalu dan dia selalu je jerit2 marah papa dia.tp bila papa kuar, sibuk nak ikut pulak,sedangkan before ni if mama tak ikut die tak nak ikut.malam tu saja kuar dinner luar sambil antar inner magic yg my sis order..so snap pic dlu sementara my sis ada kamera kn.ehe..tgk papa tu..kulit makin gelap..

ahad pg kami kuar breakfast dan pergi Aeon Maluri.nak buat urusan POS dan beli baju dan barang2 dapur.lepas tu terus lunch..balik dari lunch semua kekenyangan dan terus tdo.tak sedar langsung hujan lebat giler..oleh sebab ujan jugak kot kami semua tdo lama.bangun je ujan dan berhenti..patutnye nyenyak je kan..

petang bangun prepare untuk dinner..malam tu papa da janji nk belikan durian,sebabnye cik atirah tu kalau nampak durian tepi jalan sibuk nak aje.so malam tu papa nk kuar la belikan..atirah pun nak ikut.so 2 beranak tu kuar membonceng moto beli durian..

balik rumah kemain suka lagi atirah..die cakap "mama..mama..ade durian dua"....seronok dia.cepat cepat nak bukak..hehe..so mama snap pic atirah dgn durian2 nya

memang banyak dia makan durian tu..hahha..untuk memastikan panas badan dapat dikurangkan, papa buatkan air +garam sikit dalam pangsa durian..atirah minum seperti yang diarahkan.//alhamdulillah...tdor burppp durian..haha..terbaik;



okes..itu je :)

p/s.:sejak mnum kolagen dan skincare elken kulit muka saya lebih lembap..x kering lg..texture mkin lembut dan cerah sekata..so spe nk try kolagen Elmerino blanc boleh wassap sy k..sy share kn

KOLAGEN ELMERINO BLANC
KOLAGEN ELMERINO BLANC

korang yang nak tempah kolagen dan spirulina organik sila hubungi saya ye

norhafiszah 0136323715
norhafiszah@gmail.com

2 comments:

Mrs. Engineer said...

keje ngan adik die ke?hehe

fiszah_pjo said...

hehe..x yani..hubby pzah kje kt phg..sama safety officer ngn usen tp comp lain2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;