Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, December 24, 2013

STICKER UNTUK SHAKLEE

AS-SALAM

update kali ni saya rangkumkan untuk pengedar Shaklee khususnya. sebelum ni saya buat entry untuk saiz yang sama sahaja. kali ni saya akan paparkan koleksi sticker yang ditempah oleh pengedar SHAKLEE untuk melabelkan produk jualan mereka. Dengan info yang lengkap seperti No hp, Alamat email, FB ianya memudahkan para pelanggan kembali untuk order dan menambahkan prospek baru..

so lets label your product

ok. bermula dengan sticker kecil  3cmx1.5 cm. ada pengedar suka transparent..ada suka pink..ada suka laser..tak kesah la ye.ikut pada minat korang.tapi paling laris adalah transparent. sticker ni selalu digunakan untuk lekat pada pill box atau pamplet  dan jugak produk shaklee tu sendiri..


saiz: 3cm x 1.5cm
warna:  TRANSPARENT/LASER/ PINK RAINBOW/GOLD
harga: RM12 untuk 100pcs
pos  Express rm3.

selalunya saya cadangkan 2 baris sahaja. sebab kalau korang nk banyak2 nanti tak muat atau terlalu kecil.huhu..mari kita lihat antara koleksi tempahan sticker dari customer..











sekarang mari kita lihat saiz yang lebih besar.. 4.5cm x 2.5cm. ada 3 pilihan.dan 98% customer saya pilih transparent sebab kebanyakan nak lekatkan pada shaker..nice kan...sticker ni saiz lebih besar. so lebih banyak info korang boleh letak..seperti:-
nama
no hp
page fb
website


saiz: 4.5 cm x 2.5cm
warna:  TRANSPARENT/LASER/ GOLD
harga: RM18 untuk 100pcs
pos  Express rm3.

mari kita lihat antara koleksi tempahan sticker dari customer









ada yang bertanya tentang sticker pada untuk starter pek untuk shaklee..untuk label tersebut saya ada  saiz 5cm x 3cm white dan pink. label ini ada perihal produk, nama dan alamat untuk dihubungi dan cara makan.
hanya untuk saiz ini sahaja saya benarkan 3 produk untuk 100pcs. harga 100pcs rm20.tapi boleh mix 3 label.


saiz: 5cm x 3cm
warna:  putih dan pink
harga: RM20 untuk 100pcs
pos  Express rm3.






kami ada jugak menyediakan ZIP LOCK plastik (standard saiz untuk ubat).. RM4.80 untuk 100pcs


pembelian bersama ziplock plastik akan  menggunakan khidmad pos laju.maka postage rm6


LEBIH LANJUT REFER 


PM di fb: Page Fissticker




saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air. printing black n white je.dan printing nya jugak kalis air :)

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.

INI KATALOG TERBARU



MINIMUM ORDER UNTUK STICKER CARTOON ADALAH 50PCS





saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin , boys, MINION,
harga: rm 8 utk 50pcs






saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan:-
*FROZEN
*SOFIA THE FIRST
*upin dan ipin,
*ANGRY BIRD
*HELLO KITTY,
*Thomas & friend
harga: rm 10 utk 50 pcs





selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..





saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna:-
* transparent,
*pink rainbow, 
*white, 
*laser chrome 
* 4 warna
*SILVER
*Gold
harga: rm5 untuk 100pcs







   
saiz: 3cm x 1cm
warna:-
* gold, 
*silver
* laser 
*PINK RAINBOW
harga: rm10 untuk 100pcs


Saiz: 3cm x 1.5cm
warna:-
* laser chrome , 
*tranparent, 
*GOLD 
*PINK RAINBOW
harga: rm 12 untuk 100pcs









saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs







saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna:-
* silver, 
*SILVER
*putih
*transparent
*laser
harga: rm 15 untuk 100 pcs








saiz: bulat diameter 3cm
warna:-
*pink rainbow,
*TRANSPARENT
*gold
harga: rm 19 untuk 100pcs








saiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna:-
* gold 
*SILVER
* TRANSPARENT
*LASER
*PUTIH
harga: rm18 untuk 100pcs








saiz: 5cm x 3 cm
warna:-
* pink rainbow
*WHITE
*TRANSPARENT
harga: rm 20 untuk 100 pcs







saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm22 untuk 100keping




 saiz: 9cm x 4 cm
warna:-
*pink rainbow
harga rm 28 untuk 100pcs








saiz: 9cm x 5 cm
 warna:-
*GOLD
*TRANSPARENT
* PINK RAINBOW
harga: rm 33 untuk 100pcs






COD: AREA BANDAR SRI PERMAISURI,CHERAS,KL
pos express: rm4
pos laju rm6
setiap tempahan melebihi 1000 pcs akan ada FREE POSTAGE dan Diskaun istimewa..

boleh request letak ikon ikon yang korang suka..saya cuba cari.
hubungi saya ye.saya suka diemel atau whatsapp je. 


0136323715

mohon tak kol saya waktu opis hour 8.45-5.45ptg yr..saya memang tak angkat.



TEMPAHAN STICKER SENTIASA DIBUKA YA,

WHATSAPP SY YE
013 6323715

delivery hanya:-
SELASA DAN  JUMAAT

CEPAT WASSAP YE



ADA MASA SY UPDATE BLOG DENGAN STICKER BARU

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;