Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, January 23, 2013

update stok: halfmoon shawl& beads dan tutorialnya

as-salam..

lambat betul entry baru kan..setelah entry main kutu tu..sekarang saya da ok..redha se redha nya,ada hikmah disebalik semuanya kan..

so kali ni saya update stok terbaru halfmoon shawl+beads tu ya..stok limited dan fast sale,if korang berminat emel or whatsap saya segera ya..kali ni saya ada paparkan sekali tutorial simple nak pakai shawl ni ya..

masih menggunakan model yang sama,iaitu hafa(adik bongsu saya)

*material chiffon yang bagus.sejuk dan warna yang cantik
*kombinasi manik yang simple tapi cantik.
*harga yang berpatutan

HARGA RM44 (Exclude postage)

tutorial simple cara memakai halfmoonshawl..tak susah nak belit sana sini sebab bentuk shawl ni separuh bulatan.











email or whatsapp saya untuk tempahan ya

norhafiszah@gmail.com

0136323715

1 comment:

Anonymous said...

Hi it's me, I am also visiting this website regularly, this web page is really fastidious and the users are actually sharing fastidious thoughts.
Stop by my weblog : party poker reload bonus code 2013

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;