Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, January 14, 2013

selamat hari jadi yg ke 25 Celcom!

as-salam

minggu lepas 5/1/2013 merupakan hari jadi Celcom yang ke 25.tahniah buat Celcom yang berjaya maintain 25 tahun sebagai gergasi telekomunikasi di Malaysia. walaupun ada pasang surut mereka..

alhamdulillah suami sudah setahun berkhidmat dengan Celcom under Celcom retail. sebelum ni dia jawab kol.sekarang kerja sudah ikut office hour, ada benefit untuk anak isteri,itu lebih dari bersyukur.ada bonus lain itu rezeki kan..

kali ni, sempena hari jadi yang ke 25, semua staff Celcom akan diberi hadiah berupa Iphone5.seronok bukan!!!kot ye pun deme da ada hp yang canggih tak ke seronok buat pasangan/ sedara mereka.boleh tumpang..klu tak dpt IPhone5 pun, dapat preloved deme pun da cukup baik..hahaha.dapat la upgrade sikit si Ace ni.haha

katanya banyak lagi suprise sempena 25th birthday diorang tahun ni.apa tu???itu tak pasti.saya hanya mendengar celoteh si suami sahaja...ada rezeki lebih alhamdulillah..mana tau kan, rezeki untuk kitorang kumpul duit nk beli rumah ke..rezeki nk ada baby baru ke..haha

p/s: aritu, during his afternoon nap, ada mimpi adik atirah nak tukung atirah.then jatuh,ye la akak atirah da besar.adik kecik lagi.si adik tu BOY!..ape la mimpi di siang hari ni kan..mama kena probation 6 month nanti.camne nk ade adik boy ni.hahaha.mama suka girl lagi sebenarnya.tp rezeki tak boleh tolak.ye dak? hehhe

6 comments:

izyan asimat said...

hahha bagus2.. best nye celcom bg henpon free.. hahah part bby boy tu.. i like.. tandanye da leh menambah bby baru..hahaha

ciNDerella stRikEr said...

ehem ehem... athirah dh nk ada adik ke ni? hehehe... amin........

Mohamad Ajmal Abdullah said...

seriously dapat
<a href="http://designeraroundus.blogspot.co.nz/> iPhone 5?? </a>

fiszah_pjo said...

izyan: hehe.best kan celcom...bukan iphone5 je.dapat no free plus bil dibyr

fiszah_pjo said...

cinderella striker: lom lagi dear.hahah

fiszah_pjo said...

ajmal..aah betul.semua staff dpt iphoone5.hubby akak dpt nobaru plus bil tepon dibyar celcom :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;