Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 8, 2010

rombongan memborong di China

salam..

berdasarkan entry di atas, ak dapat sikit info dari seorang member yang nak menjalankan bisnes secara online dan bukak butik secara kecil kecilan. since ramai yang tahu yang China merupakan gedung pemborong yang menawarkan pelbagai barangan pada harga yang sangat berpatutan.

so sape2 ada hati nk memulakan bisnes dan berjalan jalan di china, watch out:-


ROMBONGAN PEMBORONG KE GUANGZHOU (RM 2600)




Pakej termasuk
  • Pengurusan Visa
  • Tiket kapal terbang KL-Guangzhou-KL
  • Penginapan di hotel 3 bintang
  • Pengangkutan domestik
  • Makan Malam di Restauran Muslim.

JADUAL LAWATAN

  1. Hari Pertama Bertolak ke Guangzhou. Melawat Plaza aksesori, hiasan dalaman rumah dan hadiah.
  2. Hari Kedua Melawat plaza beg tangan dan plaza pakaian moden, jam tangan dan kasut.
  3. Hari Ketiga Melawat plaza fabrik, langsir dan kain sutera. Hari bebas (Bas bertolak ke plaza pakaian kanak-kanak dan lampu hiasan)
  4. Hari Keempat Hari bebas, pengurusan penghantaran barang. Bertolak pulang.

Bonus Pakej

Melawat Masjid Huaisheng

Melawat Makam Saad Abi Waqas (bapa saudara Nabi Muhammad)

Melawat Beijing Lu (night shopping street)

Melawat Shang Xia Jiu Lu (night shopping street)

 
if korang rasa berminat nk melancong selain dari memborong untuk setupkan bisnes anda, hubungi ak ye..just drop komen or email aje..nanti ak lanjutkan kepada penganjur ok..
 
 
 
email ak ye: fisz_0511@yahoo.com --> ak lebey suka email banding sms..hehe..sbb sms pendek..kadang2 susah paham..

2 comments:

nin said...

sayang. saya bari saje follow blog kamu..sile lah lawat blog saya. komen amat diperlukan. anyway ade pertanyaan:

1. naek airway ape?
2. lawatan bulan brape?

fiszah_pjo said...

airways tu ak tak bape sure..nanti kena tanye my fren balik..lawatan on july.16-19 july 2010..boley memborong dan mulakan bisnes online...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;