Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, June 4, 2010

cuti sekolah=wedding

salam..

hari ni da start cuti sekolah selama 2 minggu.. so far ak dapat 5-6 kad jemputan kenduri pada tarikh yang sama iaitu 5&6 jun 2010..ini hanya untuk dua hari weekend yang terdekat.belom lg next weekend..

awal awal lagi kepada kawan- kawan yang ada terbaca blog ak ni, saya minta ampun maaf tak dapat nak attend all your wedding..sebab jarak dan peruntukan tak mencukupi..huhu
on saturday. 5th june, ak ngn kawan-kawan opis akan attend kenduri di Rawang, umah akak opis kitorang juge. on sunday 6th jun ak akan berada di johor bersama kawan kawan UTM.
so plannya petang lepas attend kenduri kt rawang, ak, eman dan nina akan bergerak ke Johor.
classmate ak akan berkahwin..

so malas nak panjang-panjang..
to all bride and groom, congratulations!!!!

farah & adam-5.6.10-rawang(anak akak opis)
shida & pasangan- 5.6.10- kelantan(sepraktikum masa di KMNS)
wan nurul izyani & wan hafizudin-6.6.10-JB(classmate di UTM)
aida& am-6.6.10- bukit tembaga, kedah( classmate masa di SMKDSA)
maizatul dan pasangan-6.6.10-kuala nerang kedah( classmate masa di SMKDSA)
shuhaimi dan intan-6.6.10- perak (kawan UTM)
kawan2 blogger serata malaysia,

SELAMAT PENGANTIN BARU..NIKMATILAH KEINDAHAN RUMAHTANGGA DENGAN PENUH BERSYUKUR!!

2 comments:

asraff ruslan said...

aku rasa mcm salah ja aku bg msj ari tu...kenduri maizatul 090610..aku tersalah taip la tu sebut 6hb...sbnrnya 090610...sekian harap maklum....

asraff ruslan said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;