Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, June 14, 2010

Konvo Mat Pizi..

salam..

ak start cuti hari khamis sampai hari ahad.. sebenarnya banyak cerita di sebalik 4 hari ni..oleh sebab ak sempat snap pics, ak berhajat mahu story mory lebey seket.unfortunately, semua pic tu ak belom sempat transfer dari laptop kat umah.yang ada hanya gambar studio sempena Mat Pizi berkonvo..

ikutkan flow cerita, kesah dan gambar konvo Mat pizi di Studio ni cerita terakhir yang patut dipublishkan..tp takpe la,,dari takde entry..buhsan plak ak nengok..kami amek gambar di Sri Petaling. ini gambar not editted yet. uncle tu kasi..

kak jat sekeluarga tak dapat join sebab o-on dan aiman kena tahan di wad KPJ.so 4 hari dah budak2 kecik tu kena tahan..kecian dorg.next entry aje ak ceritakan..gambar en syahnon(suami den) pon tak de jugak..beliau kerja..huhu..so ak simpan aje dulu pic terbaru beliau..hehe..bukan beza sgt pon..cme tambah ensem sket aje..opss..terlebey..(takpe, laki sendiri,klu ak tak puji nanti takde lak nak puji)hehheh

Mak dan Ayah berbusana merah.. Pizi ni graduan KLMU(yg byk sgt iklan kt tv3 tu)
Mat Pizi graduan Diploma Makmal Perubatan..syukur dia berjaya menamatkan pengajian setelah pelbagai onak dan duri..


kami sekeluarga..
berdiri dari kiri: hafawati, abg pendi+ izzad, mat pizi dan hasmah
duduk dari kiri: kak Pzah, ayah, mak, irsyad dan Kak Nani

ak kurang berpuas hati dengan background nye..taknk background buku atas  alasan tak nak sama..alih2 tokey tu cakap sebab da itam sume kt  belakang tu, background hanya dinding putih..sungguh keciwa!!!!!
oleh sebab semua tak nk banyak songeh dorang ok kan aje..abg pendi dan mat pzi sedapkan ati, boley photoshop background..huhu..tp ak masih tak puas hati!!!

ini aje dulu untuk entry ni..sekian


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;