Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, June 18, 2010

Inter Zelan futsal tournament


salam.

yeay..daku berfutsal. hari sabtu lepas company ak ada buat futsal tournament among staff. every year comp ni akan anjurkan sukan untuk semua staff. tapi ikut kelapangan masing2 la.. sapa yang dapat hadir die je la yang akan dapat habuan..hehe

ak tak sure ini pertama kali atau ke berapa kali. since ak join Zelan ni, ini la kali pertama pihak HR anjurkan game futsal. tahun tahun lepas ada bowling tournament je. oleh sebab semangat nakkan jersey free, ak tersangat la nak join..hehe..mula2 tak dpt nk join sbb tentatively ak akan berada di kampung pada hari kejadian..tp last minit segalanya cancel sbb mat pzi ada konvokesyen plak..thats why la semua family di KL wekeend tersebut..

ada sikit pic before berfutsal.. daku tak penah men futsal okeh!!! 5 minit je dlm padang tu da rasa azab gler..dah la tak pernah main futsal, lepas tu berlagak plak..takde nk warming up ke warming down ke..men belasah je.. hasilnye?sakit paha dan satu badan..hahha.sakit bukan main..bajet cam menang aje..haha
kami tak kalah..cuma dapat no 3 aje..ok la kan..tp jumlah kumpulan perempuan yg bertanding pon 3 jugak..haha.. camne tu...

gambar2 hanya org yang ada di sekeliling ak je..hehhe..
ini eton, zainab ngn kak zita..pantas dorg ni..

female group just only 3..hehhe..hijau merah dan biru..walopun ijau kalah, kaler jersey ttp paling menawan


najib ngn en din satu group..dorg pon mengalami nasib yg same cm grup ak..hehhe
si zainab penjaring gol terbanyak..hehe

kalau korang perasan, gambar ak sume skema2 kan..takde candid2 ke ape..haha..plak tu msih dikategorikan  bersih suci je..haha.sbb ini pics before main.lepas je masuk padang 5 minit da macam udang bakar da..waaa..penat gler men futsal..i respect la sape2 yg slalu men futsal..hahha.giler berpeluh.haha.kuar je dari court rasa cam tak cukup nafas da..hahhaha..so leh dikatakan i SERIK!!

adik puan kiree merupakan photografer profesional pada hari kejadian. so ak rasa dalam kamera canggih dia ade pic semua staff Zelan yang join game futsal ni..oleh sebab takde kemenangan yang daku perolehi, malas nk citer hadiah yg dimenangi oleh para pemenang..haha. tp ak dpt no 3 still dapat medal..haha. 2nd runner up..ok la tu..

ok. sedikit tambahan..pic from jurugambar..

3 comments:

k|ree said...

hehehe...dah akak nye pun main futsal dalam tue..kena paksa la jadi phtografer...hehehe...tak tgk lagi hasil nye..selalunye,kiree jadi orang first dpt tgk hasilnya...hehehe...

fiszah_pjo said...

heheh..tak sabr jugak nk tgk gmbar kitorang dalam hasil kamera canggih beliau..hahha...

Lina Rahim said...

Haha..pasni kena tunggu seminggu baru pulih sakit-sakit badan itu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;