Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, March 4, 2013

weekend outing: Midvalley Chilis

as-salam

schedule entry:

sempatkan diri update.sebab ada sorang pembaca tegar menantikan update saya.hehe.sapa tu??hahaha..iye!!kamu la..yang comel tu..sapa lagikan..kamu la SEM!!!

weekend macam biasa berlansung dengan santai sekali.bangun lambat.breakfast lambat.lunch lambat.semuanya lambat.standard la kan.hari cuti.lambat pun mama ngn atirah da bangun main main pukul 8.30pagi T_T.yang super lambat papa atirah je.huhu.8.30 tu kategori tak lambat sebenarnya.tp kira lambat la dari weekday pukul 6.30pg kan.hehe.atirah takpernah nk bangun lambat.huwaaaa/tak kasi chance betul nk bermalasan di pagi ahad dan sabtu..

selesai makan tengah hari, relax..papa keluar servise kereta.mama da atirah got afternoon nap.nampak tak???serasi betul dua beranak ni kan.semua pun nak sama..haha..tidor sama.mandi sama..kekeke..petang jam 4-5 petang camtu papa ajak g midvalley.mulanya nak g pos opis nk beli pos ekspress. tp sabtu minggu pertama semua pos opis tutup.so kami g makan.

kali ni papa nk try Chilis.time kami pergi tu ramai.kena tunggu.sementara tunggu turn, mari bergambar.haha.atirah xcited tengok air...






kami makan simple simple je...

lepas makan malam, balik rumah relax relax.encik suami main badminton ngn kawan kawan pukul 11 mlm.atirah masuk tido pukul 11.30,dan saya siapkan printing sticker dan update blog.itu pun masih tak selesai T_T

UNTUK MENEMPAH STICKER, BOLEH REFER PAGE KT ATAS ATAU KE BLOG STICKER SY YANG TERBARU

http://fissticker.blogspot.com

masih lagi dalam pembinaan.tp boleh la utk dilihat.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;