Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, March 29, 2013

atirah very the gurlssss one!

as-salam

cerita tentang anak dara saya sorang tu.kalau korang tengok dia apa first impression korang kt dia???

nampak bdn chubby dan boyish kan..korang rasa dia ni lasak dan aktif tak???


sebenarnya atirah tak la lasak mana. very the polite one.ini pandangan mata mama la.sangat pemalu..if die jumpa orang baru, (ketika bersama mama) dia senyap je. atirah memang rasanya tak talkative sangat selain berada di rumah. di luar atirah macam pendiam je.. manja manja gitu..cakap pun slow je..aritu balik kg nak usik atuk die pun main cuit cuit sambil cakap "atuk" "atuk" nada yang slow je. so moment tu kelihatan sangat la suweet.maybe mood manja kelihatan kat situ.

lagi satu, tak boleh tetiba je nak cakap kuat kuat or dia terkejut.sure nk nagis. sebabnya maybe dia rasa orang marah dia..hehe..

gemar menolong mama di dapur.rumah kecik je kan.pusing pusing kat situ jugak.tp memang tak dinafikan bab ni, kalau malam time mama nk masak, even time tu dia tengah layan upin ipin kt hp, sanggup bawak hp g dapur dan temankan mama masak. tapi da sampai dapur tak main da hp.main apa sahaja yg boleh gapai..dan sekrang atirah da pandai masa nasi tau.hahah.tipu!..atirah just tolong masukkan 2 pot beras dalam periuk je.bab cuci beras dan masak itu kerja mama.tp atirah suka rutin dia tu.setiap malam insyallah itu dia akan buat kalau mama masuk dapur untuk masak..

bab cengeng kasi kt atirah la,,klu nangis sebab mama marah pn, semua dia akan cakap papa yang buat...hehe.tak pasal pasal...


ok la..kejap je update ni pun,,nnti sambung lg

1 comment:

D'Lafee said...

Comel anak akak.. Passive gitu tak nakal, tak pening kepala mak die.. :)

*Minta tolong follow blog saya, orang baru lagi.. Hee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;