Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, March 21, 2013

19/03: atirah 22 bulan

as-salam

nur adriana atirah binti syahnon sudah berusia 22 bulan.yakni 1 tahun 10 bulan..alhamdulillah dikurniakan kesempatan untuk menikmati keindahan bekerluaga dan nikmat seorang ibu.alhamdulillah..sekarang anak mama sorang tu makin besar. makin meninggi macam papa nya..atirah memang banyak ikut papa.sebab tu la sangat in love ngn mama,haha.tak boleh lekang.sampai risau mama dan papa if mama kena g outstation.huhu..

sekarang makin pandai meniru gelagat orang dewasa dan makin banyak vocab yang atirah bercakap.suka menyayi jugak..tak berhenti henti nyanyi.tp lagu ntah ape ape..mcm berqasidah plak.hehe..yang jelas dengar bila dia nyanyi lagu ABC je. a b c d e je dengar.yang lain humming je..hahah,,takpe lah anak,itu pun da cukup menghiburkan..

rambut atirah da dipotong oleh papanya..pendek.klu dulu bergulung gulung..pendek nampak boyish sikit. pernah ajar atirah cakap kt papa, "cian papa" sambil usap pipi papa..atau "eli eli" sambil cuit2 pipi papa..hanya pada papa je die pandai buat.kt mama tak pandai sebab takde orang ajar..sebabnye selalu mama ckp kt papa cmtu.itu je die ikut..hahah..itu cara dua beranak ni bermanja.hahaha


anak dara sorang ni suka dipakaikan losyen tau,hehe,.lepas tukar pampers atau lepas mandi memang wajib sapu losyen..lepas kaki kanan, kaki kiri, then tangan pulak..so gigirl kt situ kan :)

ok la..lagi 2 bulan besday atirah  yg ke 2 tahun.papa cakap tak nak buat birthday party tahun ni.just small celebration among family members..tengok lah macam mana..ikut pada rezeki atirah may nanti :)

ini pic terbaru atirah..kami g jusco maluri ahad lepas.sebenarnya kuar breakfast je..tp tiba2 nak beli buku jap,tu yang terus ke sana,atirah masih berbaju tidor :)







atirah belum nak dapat adik lagi..mama da teringin nk preggy lagi.tp lom  ada rezeki lagi.. tahniah buat Aleesya dan Adi Haikal  yang bakal dapat adik hujung tahun ni :)..so happy for both of you.tahniah mama Ilyani dan Asna :)

pray for us plak k :)

cari sticker untuk labelkan barang anak korang tak?or bisnes korang???
leh refer blog saya satu lg k.

http://fissticker.blogspot.com
email: norhafiszah@gmail.com
whatsapp:0136323715

1 comment:

Risnawati Molo said...

Comel anak akak... :) ada,gaya gitu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;