Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Sunday, March 31, 2013

sticker kalis air dan murah

as-salam

selain cerita tentang anak, saya nak cerita tentang bisnes kecil kecilan yang sedang saya buat sekarang iaitu sticker/label

saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air. printing black n white je.dan printing nya jugak kalis air :)

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.

kami ada sticker kartun Upin dan Ipin, Princess barbie dan mix boy. buat masa sekarang hanya ini je yang ada. meh tengok gambar..MINIMUM ORDER UNTUK STICKER CARTOON ADALAH 50PCS





saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin , boys
harga: rm 8 utk 50pcs


saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin,
harga: rm 10 utk 50 pcs

selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..


        

  

  
saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna: transparent, pink rainbow, white, laser chrome dan 4 warna
harga: rm5 untuk 100pcs



  

   
saiz: 3cm x 1cm
warna: gold, silver dan laser
harga: rm10 untuk 100pcs


   
saiz: 3cm x 1.5cm
warna: laser chrome dan tranparent
harga: rm 12 untuk 100pcs






saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs





 

  
saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna: silver, gold dan putih
harga: rm 15 untuk 100 pcs



(AKAN DIUPLOAD SOON!)
saiz: bulat diameter 3cm
warna: pink rainbow
harga: rm 18 untuk 100pcs




  
  

saiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna: gold dan laser chrome
harga: rm18 untuk 100pcs

(AKAN DIUPLOAD SOON!)
saiz: 5cm x 3 cm
warna: pink rainbow
harga: rm 19 untuk 100 pcs



  
saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm22 untuk 100keping


      
 saiz: 9cm x 4 cm
warna:pink rainbow
harga rm 26 untuk 100pcs


(WILL UPDATE SOON)
saiz: 8.5cm x 6.5 cm
warna: putih
harga: rm 28 untuk 100pcs


  
  

saiz: 9cm x 5 cm
 warna: silver
harga: rm 30 untuk 100pcs


saya buat delivery setiap ISNIN, SELASA, RABU DAN KHAMIS SHJ
COD: AREA BANDAR SRI PERMAISURI,CHERAS,KL
pos express: rm 3


setiap tempahan melebihi 1000 pcs akan ada FREE POSTAGE dan Diskaun istimewa..

boleh request letak ikon ikon yang korang suka..saya cuba cari.

hubungi saya ye.saya suka diemel atau whatsapp je. 

0136323715

mohon tak kol saya waktu opis hour 8.45-5.45.sms/whatsapp or email akan dilayan secepatnya




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;