Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, February 8, 2012

sedikit penat~

as-salam

banyak benda nak bercerita tapi terpaksa ON HOLD dulu..sebab betul2 rasa penat..i was thinking to take supplement to boost up my energy..huhu.

bercuti 5 hari..tapi badan terasa sangat penat..bila badan penat automatik otak seperti malas berkerja jugak...2 day 1 night at Pasir Puteh Kelantan..what da long journey and tiring trip.apa pun tempat baru kan..semuanya kenangan terindah.

penat sangat ni kenapa??ntah la..susah nk cakap..so saya putuskan untuk stop ambil segala tempahan crochet. sekarang ni siapkan tempahan yang pending2 aje..masih ada 6 topi :(..tapi mood nk crochet betul2 out..sebab saya pilih utk rest dari crochet..maybe saya open balik crochet dalam bulan 3 atau bulan2 seterusnya.tp kalau ada yg nak jugak please gimme 1 month period okeh!..

dengan penghasilan susu dan pam medela yang agak memberikan masalah..terasa down giler..huh..rasa nak baling2 ke dinding pun ada pam tu..asyik nak masuk susu aje dalam tiub..dan  terasa nk sangat2 medela freestyle.huhu..

atirah pulak sekarang kt rumah tak berapa nk sangat ngn papa die..nak masak pun berdukung..memang kurus kering la mama die ni..huhu..berat atirah da 9.8kg..nearly to 10kg dah..mama plak 45kg.sekarang ni mengemas rumah pun rasa penat..haha..teruk kan???baju da 2 bakul tak berlipat..sangat malas bab lipat2 baju ni.

saya nak makan supplement la untuk increase energy..korang ada idea tak?kalau boleh nak yg paling cepat berkesan..

p/s:nak update blog jugak terasa sangat MALAS

5 comments:

asraff said...

penat sbb nak dpt baby sorg lg kot...hehehe.....


PB Untuk Wanita Pemikat Hati Sang Lelaki

izyan asimat said...

hehe tu la mmg penat kan.. lagi2 kalo travel bawak bby... aku ni hari2 keja ulang alik 30 min dari rumah ke opis.. pagi2 kul 7 da kuar rumah.. mmg sgt letih.. tapi baru2 ni amik suplement..vco n collagen... pg2 pun nk p keje bertenaga je... hehe ok la so far..

k|ree said...

kita pun plan nak amik supplement...
tapi,pikir bf nie...macam kena berpikir2 je bila nak amik supplement....takut effect susu...mcm2 la...kita punya stok pun dah merudum sgt2...dalam peti ada 2 kali minum je...sedih sgt...
take care...bila dah jadi ibu...masa utk berehat mmg byk kena korbankan...nak mandi pun tak smpt kan... :)

fiszah_pjo said...

asraf: klu ada no 2 harus flet trus..lom rezeki lg no 2..hahaha

yan: vco ngn collagen tu bagus ek..rmi gak ckp bgus..hehe..nnti leh servey2 jap..sakng da try makan jamu..hahah..travel with bby lg kan..da adat ibu bekerja..mmg penat la kan..tp enjoy..

fiszah_pjo said...

kiree: pzah skang ni lg la..stok susu mmg pam hari ni utk eesok je..tak boleh lgsung lebih dari sehari..huhuh..mmg da ready awal2 susu fm kt nurseru..tecer kasi if susu tak ckup..mmg tak cukup pun :(,,plak tu mental tak kuat da..makin malas mengepam..kt rumah da tak pam..pzah bru try makan jamu..tak tau kesah cmne lg..abru sehari..hope ok la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;