Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, February 10, 2012

crochet headband untuk gugurl :)

as-salam..

perihal crochet pulak ye..banyak request dari customer mintak headband yang 2 jenis ni..so saya rangkumkan kepada type A dan type B..so senang sikit nk clarify pattern yang macam mana korang suka..maka saya hanya akan buat 2 jenis ini sahaja..untuk pattern yang macam lain, anda boleh la google dari pembuat headband yg lain ye..hik hik

TYPE A





TYPE B




Harga satu headband adalah RM 15 include postage..tq :)
korang boleh pilih warna apa yg korang suka ye..

email atau sms sy ye
0136323715

7 comments:

rDnA said...

cantiknyerrrr..suka.nk pakai utk diri sendiri boleh??hehehe.

Lina Rahim said...

cantik..kagum dengan org2 yg pandai buat2 mcm ni..kalau Lina memang tangan keras

Anah said...

tak sabar nk ada baby girl..

fiszah_pjo said...

rdna: thanks dna..hehhe.boleh je org tua nk pakai pon..hehe..tuggu adik danial je la..hahah

lina: hehe..tq ye..setiap org ada kelebihan da kekurangan..pzah bab ni je kot..tu pon tak mahir sgt..lina pandai part lain :)

fiszah_pjo said...

anah: adam pun tak sabar nk adik pompuan tu..hehehhe

ciNDerella stRikEr said...

type B smua QQ dh try. huuhuhu

izan mama mia said...

mmg cantik dan keatif..saya suka...saya baru nak mula buat balik setelah lama tinggalkan benda ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;