Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, March 20, 2014

Ramadan 1435 masihi lg 100hari

Assalam


100 hari lagi countdown menjelang ramadan bagi 1435 masihi..

korang da selamat ganti semua puasa yang tertinggal?saya pun belum abes lagi.baru ganti 6 hari..huhuhu..ada lagi 8 hari untuk digantikan..

da pregnant ni macam susah pulak nak ganti puasa sendiri.hehe.takot baby lapar..haha.tak ingat pulak masa pregnantkan atirah time bulan puasa ke tak..haha.

tapi dalam ase 100 hari lagi ni kena sungguh sungguh habeskan ganti puasa ..8 hari je kot...hanya 8 percent dari baki yang ada..so perlu cepat cepat abes supaya tak terkejar kejar kemudian hari

tahun ni ramadan bermula 29 Jun 2014. ikut jadual kehamilan, time tu saya dah 8 bulan ++ da..kategori da sarat jugak..semoga saya dapat puasa penuh tahun ni..bukan senang nak dapat puasa penuh ni.untung tak perlu ganti next year..

masa raya pulak saya da 9 bulan.kalau rezeki anak nak keluar cepat leh terus proced cuti bersalin 3 bulan.hehe..kalau belum rezeki nak keluar awal, kena balik kl dan kerja dulu la..hehe..

tahun ni agak pening nak cari baru raya...hahha
TENGOK!!! 100 hari lagi nk p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;