Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, March 5, 2014

ESP Shaklee dengan harga promo termurah

Bulan ni starting 1 Mac up to 29 Mac 2014 Shaklee buat promotion runtuh untuk Produk ESP. sure korang pun sedia maklum apa tu ESP kan..untuk yang kurang tau lagi nanti saya share...cuma nak ditegaskan ESP shaklee bulan MAC harga yang sangat rendah dan menguntungkan pembeli ..


Sebab??

1 canister yang beratnya 850g boleh bertahan berbulan bulan tau., sangat worth buying terutamanya bulan Mac 2014.

apa pentingnya ESP Shaklee ni??
- sebagai pembekal tenaga
-menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot
-penting untuk kanak kanak, ibu menyusukan, ibu hamil dan mereka yang sedang ingin pulih dari sakit

mengikut testimoni daripada pengguna tegar ESP ni semasa hamil, nanti kulit bayi yang bakal lahir "cantik".. cantik tu sangat subjektif ya. mengikut testimoni dorang cakap kulit baby putih, tak bermasalah,,

saya sendiri consume ESP semasa sarapan bersama air milo atau susu..dengan harapan lebih bertenaga buat kerja dan yang penting memberi keperluan secukupnya pada bayi dalam perut yang makin membesar ni

tapi diingatkan, kita tak boleh minum ESP lebih dari 3 sudu sehari ya.. pengambilan yang berlebihan akan memudaratkan kesihatan sebab nanti buah pinggang akan berkerja keras untuk proses penyingkiran. so amalkan minum air masak secukupnya

selain dari minum, saya suka buat masker dengan ESP.. so far baru buat 2 kali. sebab teringat.hehe.selalu je terlupa dan sibuk sampai tertdo.saya buat masa weekend je guna campuran ESP + Yogurt dan vit E.

mengenai masker ESP kita sambung next entry k

korang nak try tak ESP ni? beli bulan ni berbaloi sangat sebab paling murah promonya

korang wassap je

Fiszah: 0136323715
SID:1093071


selingan,

weekend hari tu kami bawak atirah main basikal dia di Taman Tasik Permaisuri.selalu atirah main basikal dalam rumah je,.oleh kerana atirah da pandai kayuh, jadi excited nak bawak dia berkayuh jarak jauh..

lepas breakfast roti canai telur di Bandar Tun Razak tu, kami terus ke taman. tak lama..lebih kurang 30 minit je.masing masing da semput. terutamanya mama la..takde stamina langsung..haha.pity me








ape yang dpt??tangkap gambar je lebihnya..haha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;