Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, March 10, 2014

Misteri Kehilangan MH370

assalam

48 jam ni memang misteri betul kehilangan Boeing 777 milik MAS MH370.
banyak spekulasi keluar...

banyak jawapan sahih dah keluar:-
1- da terhempas di perairan vietnam- jika terhempas takde sedikitpun kesan....so masih tak valid
2-kena hijack dengan terrorist- ada kemungkinan sebab 2 passport yang digunakan adalah passport curi
3-flight patah balik..- jika patah balik mana pesawat tu mendarat
4-ada tompokan minyak- tak dapat kenal pasti tompokan itu dari MH 370
5- berbaur politik

tapi masalahnya tak semua itu sahih.hanya andaian pihak pihak yang kononnya mendapat info paling pantas dari keluarga mangsa, atau info dari bantuan penyelamat.

ada yang menggunakan isu MH370 sebagai bahan jenaka..
aduh..tak sensitif langsung

sedih tau..239 nyawa dalam kapal tu,jika mereka tu adalah dari saudara terdekat kita macam mana..

ayuh berdoa agar pesawat MH370 dijumpai...
sekalian warga sudah redha anda yang terjumpa bukan lagi bernyawa..

tapi percaya lah semua warga malaysia dan warga yang terlibat menaruh harapan tinggi yang mana flight MH370 sudah selamat mendarat dan tiada kehilangan nyawa.kami semua mengharapkan berita positif


berdoa supaya semua penumpang ,kabin crew ,co pilot dan kapten selamat...
Hanya dengan Kuasa ALLAH..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;