Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, December 14, 2012

Free Flow at Baskin Robbin @the square ,Publika

as-salam

{ entry sebenar di bawah ni ye. saya update blog ni awal pagi,jam 2 pagi sambil sambil tunggu suami pulang dari event. tengah malam  tadi ada launching Iphone5 di Malaysia,semua syarikat telekomunikasi buat event launching Iphone5. suami saya kena kerja since beliau jaga warranty product Celcom kan..so malam tadi lepas habis Game Malaysia Vs Thailand baru beliau bergerak ke Capsquare, Kuala Lumpur. bersama beliau tadi, satu beg besar Iphone5. saya tengok je beg tu.sebab tak leh bukak pun box Iphone5 tu..security kononnya..hajat hati nk juga belek.tapi nehi nehi ok.

saya bukan menunggu beliau sebenarnya, saya dah tdo bersama atirah tadi,bangun balik sebab belum solat.then sidai kain, sambil sambil buat crochet, saya update blog yang sudah lama tiada entry lang alang tak ngantuk better la tunggu je beliau.last entry masa g bercuti di langkawi je kan..so perlu ada entry baru agar ada bahan tambah untuk korang..}


sebenarnya event ni berlangsung  2 minggu lepas. iaitu 23 November 2012

 2 minggu  lepas ada tengok satu gambar Baskin Robbins event dekat Facebook.macam menarik je kan. biasa la, sekarang banyak bisness online hatta offline yang buat contest sebagai salah satu langkah mempromosikan produk mereka. hanya dengan share dan komen gambar tersebut, akan berpeluang memenangi ganjaran yang ditawarkan.

kali ni usaha sama antara Baskin Robbins dan Nuffnang. Baskin Robbin melancarkan 5 flavour terbaru. saya hanya share dan hantar email menandakan keahlian saya, then sehari selepas tu saya dapat email ini :)

You are cordially invited to the Baskin Robbins Finale this Friday! Details of the sugary event are as following:

Date: 23 November 2012 (Friday)
Time: Registration starts at 7:00pm 
Venue: The Square, Publika


 yeay! suka suka..dapat makan icecream baskin robbins. bukan satu scoop je uols!!!! free flow.free flow ni maksudnya sepanjang event berlangsung, anda yang memakai "baju" yang diberikan layak untuk menikmati sebanyak mana icecream yang korang mahu. so ini masanya yang paling sesuai untuk merasa semua jenis icecream BR ni..suka bukan???.. kalau setakat 1 scoop tidak lah hamba rajin memandu kt Publika di Sri Hartamas KL tu..lagi pulak ini first time sampai..so semuanya pengalaman baru :)


kali ni, saya pergi bertiga je.bawak Hasmah dan Atirah.suami tak ikut since keja departmen baru ni kemungkinan suami akan balik lambat, . memang department dorang macam tu.terima je la kan :).nama pun kerja..cuma kali ni suami tak dapat la menikmati icecreamBR secara bermaharajalela...haha


kami pergi lepas magrib. lepas solat baru g even dia cakap daftar pukul 7. kami sampai pukul 8 mlm.tp event ni macam tak strict sgt,ramai je datang lambat.

sampai je memang da ramai orang.lepas register, kami diberi baju sorang sehelai.yeay..suka suka..lepas dengar ucapan mereka tentang pelancaran perasa terbaru icecream BR ni kami pun makan la kan :)..suka kan :)...hehehe,

mari lihat gambar kami bersama icecream ni :)...jgn jeles tau.korang pun boleh juge kalau rajin join:). atirah sebenarnya tak la suka makan aiskrim sangat.tp malam tu kemain banyak atirah makan..meh tengok pic kami makan aiskrim.maaf le pic daku buruk bebebor.tak macth lgsung jean hijau ni kan!nampak buruk je.


























p/s..ampun.kualiti gambar adalah teruk.huhu.terlebih edit kot.huhuhuhuhu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;