Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, July 8, 2015

21 RAMADAN..BAJU RAYA MASIH BELUM SETEL

assalam

alhamdulillah sudah 21 ramadan kita lalui...saya masih teguh berpuasa..harapnya berjaya sampai habis ramadan la..so tak perlu ganti next year..yippie..ada baki 8 hari lagi..macam macam boleh terjadi...haha

baju raya sudah siap ke? untuk ibu bapa hari raya adalah menjadi kewajipan untuk kita siapkan barangan hari raya untuk anak..kalau bukan kita, siapa lagi kan..so dalam berjimat, persiapan raya perlu dilakukan.setahun hanya sekali...so kena raikan...

baju raya ni tak perlu tunggu ramadan..awal tahun da pening nak design macam mana,,nk warna sedondon apa...tapi ramadan lagi meriah dan last minit shopping.tahun ni sure ramai sgt berjubah kan..dah jadi trend terkini plak..laki ke perempuan ke semua nk berjubah..

awal nya plan nak pakai baju raya warna coklat.da beli kain corak2 pun untuk kami gugurl 3 beranak.papa mmg ckp beli baju siap je..so baju kitorang mak sy yg buatkan..tema peplum...

alkesah nak mencari baju si suami..dia request nk bejubah.tapi malang sekali warna coklat takde..maka dia nak jugak jubah tu, dia amek kaler biru..

apa yang bagusnya??

gugurl semua dapat lagi sepersalinan biru..

tq papa..

mama mmg da banyak baju raya sebab kain beli lom jadi baju.so alang2 jadikan baju untuk raya ke 2 3 dll.anak2 biasa la, selain baju biru dan coklat, harus ada gaun2 sikit.biasa la budak2.

apa yang pending?? kasut raya..

belum cari lagi kasut raya anak2..
mak nya pakai yg sedia ada je la.tp kalau papa belikan...takkan kata tidak..

tengok lah pada bajet...

korang macam mana

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;