Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, July 1, 2014

Kelebihan Vco TANAMERA buat ibu hamil

Assalam

Hari ni saya nak share tentang kebaikan VCO atau dikenal sebagai minyak kelapa dara yang makin popular sejak dua menjak ni.pelbagai kajian di dalam malaysia mahupun antarabangsa, mengesahkan khasiat minyak kelapa dara untuk kebaikan manusia..

Kali ni saya buat testimoni tentang VCO yang saya amalkan menggunakan produk TANAMERA, TANAMERA adalah jenama popular herbal Spa tradisional yang yang sangat berkesan.korang yang rasa nak buat spa kt Tanamera Spa boleh mengunjungi spa mereka yang terletak di beberapa lokasi seperti di Subang Jaya,, Pertama Complex, kemaman, kayu ara, dll
saya amalkan vco secara seriusnya bermula dari usia kandungan 6 bulan.sebelum mengenali vco Tanamera, saya amalkan memakan 2 biji kapsul VCO jenama Treanea..yang paling pasti, keputihan yang dialami berkurangan dan makin hilang..ini sangat terbukti berkesan. saya masih amalkan memakan 2 biji kapsul vco sehingga kini. dan antara perubahan yang paling ketara adalah badan tak terasa penat or lemau..ye la PJJ ngn hubby ni, semua kena buat sorang2..so kena ketahanan fizikal yang kuat.alhamdulillah dengan pengambilan vco secara teratur ni sangat membantu

dari awal lagi saya mula sapu perut dengan vco.sapu bahagian perut dan peha.. setiap malam sebelum tidor except weekend.hehehe.sebabnya weekend suami balik tak best bau minyak je kan.hahahha.time weekend sapu lotion jenama ini beli dari CEPP, UTM. bau nya sangat wangi...

Vco adalah minyak kelapa dara. 100% natural without chemical, colouring or perservative so baunya adalah bau minyak kelapa.so jangan la korang assume minyak kelapa ni wangi ye..bau minyak kelapa just nice.every night during weekdays saya sapu satu badan.bukan hanya di perut lagi..dari tumit kaki sampai ujung jari tangan.hehe.bahagian belakang badan susah nak gapai kita skip.heheh.
* mudah menyerap dalam kulit.(bangun pagi tak melekit langsung)
* kulit melembap tak lagi kering
* kulit tapak kaki tak kering or kasar...
* rekahan kulit makin memudar
* keputihan semakin kurang dan hilang( VCO anti baktiria, aintivirus dan anti kulat

Untuk ibu hamil yang sudah menghampiri 30-34 minggu elok lah mula sapu Vco di kawasan perinium ini memudahkan proses besalin tanpa koyakan jika diamalkan secara rutin.

selain dari sapu saya jugak amalkan minum sesudu minyak kelapa dara..alhamdulillah rasanya agak sedap dan boleh diterima tekak..untuk kekal sihat bertenaga even hamil dalam bulan puasa, kena ambil supplement yg membantu..ubat ubat klinik saya tak skip.hehe.lepas berbuka, terus makan...

harga untuk sebotol vco 100ml ni rm34 je

korang nk order boleh wassap or sms sy ye

mama atirah 013 6323715

HARGA VCO SELEPAS APRIL 2015 SUDAH NAIK...BUKAN RM34/SEBOTOL LAGI..

AKAN UPDATE KEMUDIAN

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;