Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, July 1, 2014

Beli set bersalin TANAMERA Secara ansuran

Assalam..

alhamdulillah kita sudah memasuki bulan rahmat..bulan ramadan ya karem 1435.diberi kesempatan untuk menjalani ibadah puasa sekali lagi.

buat masa sekarang kandungan saya sudah menjengah 33 minggu..
membesar dengan sihat.kadang kadang ada sakit bahagian pubic tu.tapi doktor kata normal..berserah je la.selera makan takde masalah so far..

berita baik untuk yang nak beli set tanamera tapi nak bayar secara ansuran!!!!!!

Bulan pertama = rm160
Bulan kedua =rm175 ye

habis membuat bayaran saya akan pos atau hantar(bagi kawasan kawasan tertentu)




  • Loose item yang sangat laris adalah:-
  • Vco, RM34
  • herbal massage oil RM33
  • Brown formulation soap RM15

  • Korang yang berminat boleh wassap saya ye.. atau email

  • 013 6323715 (mama atirah)
  • norhafiszah@gmail.com


ini gambar terbaru stok yang saya ready nak COD. atirah suka nak ada gambar dia sekali..so nak tak nak dia jadi model set bersalin jap


ok, saya kasi sekali lagi ya item lengkap dalam set bersalin

TOTAL HARGA RM335.

Dengan harga RM335 tu apa yang akan anda dapat???



1-Cold press virgin coconut oil ( Minyak Kelapa Dara) 100ml
2-Brown formulation soap( sabun mandi Herba)
3-Boreh body scrub (lulur badan)
4-Bengkung
5-Herbal massage oil
6-Feminine herbal wash (herbal pembersih wanita)
7-Herbal bath ( herba mandian)
8-Teh herba
9-Calming herbal blend paste( tapel)
10- Firming herbal blend paste(pilis)

FREE 1 BOTOL VCO (Valid untuk promotion ramadan)
FREE 50pcs ALFALFA SHAKLEE (Membantu banyakkan susu ibu)
FREE "GIFT" YG awesome!
FREE POSTAGE

cepat cepat order sementara masih ada promosi ni ya...

p/s: promosi ini sudah tak valid ya..

HARGA 2015 ONWARD SUDAH TAK SAMA..HUHU

EFEK GST HARGA SEMUA NAIK   T_T

refer  harga baru set bersalin tanamera

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;