Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, January 2, 2014

kehamilan ke2: 7 minggu

assalam

entry sambungan untuk jalan jalan ke Terengganu ditangguhkan kerana tak sempat transfer gambar..

kehamilan kedua sudah 7 minggu.kdg2 konfius, pregnant ke tak ni..asal tak rasa ape loya ke mual ke pening ke..konfius..tapi period tak muncul2..betol la kot kan..

tapi hari ni sempat g klinik jumpa doktor..atirah pun ikut.kemain bising lagi dia dalam klinik tu tanya mcam macam..bilamasuk jumpa doktor dia diam je.tambah2 bila mama die terbaring dan doktor cek perut..diam aje die tengok

alhamdulillah betul la pregnant. ada kantung baby da nampak..doktor cakap nanti 11 minggu konfem da nampak ada nadi sume..now baru nampak kantung..so lega sikit..

saya teruskan jugak pengambilan asid folic, spirulina dan qaseh..mungkin sebab pengambilan semua supplement tu kot buat sy rs kuat mcm biasa..jika benar alhamdulillah..selera makan takde masalah..

yang makin menjadi jadi sekarang ni adalah mood nk crochet.haha..weekend haritu sempat buatkan atirah cekak rambut with ribben 3 warna..esok2 saya share hasil crochet yang sudah mula siap ok..untuk adik baby tak leh nk start lagi sebab tak tau gender..hee..tp da start sikit sikit buat diaper beg..sempat siap ke tak wallahualamm..

harapnya tak hangat2 tahi ayam.haha.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;