Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, January 10, 2014

FISSTICKER: Update koleksi terbaru sticker plain

assalam

www.fissticker.com

di blog dan di FB sudah lambat dikongsikan koleksi tempahan sticker.alasannya mood nak upload dan edit gambar ilang.serius.nak edit pic sticker untuk tatapan korang sangat lah ke laut.even banyak sangat pic yg minta diedit..huhu

kenapa perlu edit? saya edit untuk letak segala info tentang saiz dan harga stiap sticker.untuk memudahkan korang buat pilihan

kali ni  sy paparkan sticker plain terbaru.sangat nice sebab ada 12 warna..korang tak leh request nak kunign je or merah je..huhu.sebab sticker ni datang dalam 12 turutan warna yg sama..mean ada hijau, ada kuning, ada purple, ada pink...

saiz: 4.6cm x 1.3cm
warna: 12 warna
harga : rm20 untuk 100pcs
CETAKAN HITAM KALIS AIR








Korang yang berminat nak jugak sticker ni leh kasi detail macam ni k
Nama: 
Alamat: 
No hp: 
Saiz,:
 Payment :maybank/CIMB 

Hubungi saya:-
 Email: norhafiszah@gmail.com 
Whatsapp/sms:0136323715
 FB: fissticker 

Di Fissticker,kami hanya menggunakan resin ribbon waterproof black only.insyaallah takde masalah dan sangat kalis air..please buy with confident 


Kos POS LAJU
SEMENANJUNG : RM6
SABAH SARAWAK :RM9

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;