Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, September 19, 2013

LIPTESTER GIFFARINE..berpatutan dan tahan lama :)

assalam

lama tak menulis..sekali menulis ada benda nak share ngn korang satu benda ni..hehe..kesukaan saya buat masa sekarang..

ta daaaa

LIPTESTER GIFFARINE

saya baru je beli..seronok sebab banyak warna..untuk yang mudah bosan dengan satu dua lipstik je, ini penyelesaian yang mudah.plus harganya sangat berpatutan.kualitinya tip top.sebab saya pilih yang matte,..so warnanya tahan lama sikit..

harganya berapa??

retail price rm 27
harga ahli rm 22..



email /sms sy untuk order ok:_

email: norhafiszah@gmail.com
whatsapp/sms: 0136323715


kalau nak harga ahli kena mendaftar dulu la..eheh...meh register bawah saya..RM35 untuk seumur hidup.dan korang boleh enjoy diskaun dan ada dapat cash back bila PV korang capai tahap tertentu.sama macam shaklee lebih kurang.hehe..

kalau tak jadi ahli pun takpe..hehe.harganya still reasonable kan?? sama mcm sebatang lipstik Maybelline kan..hehe.kang salah beli warna tak pakai2 pulak kan..meh try LIPTESTER GIFFARINE ni..boleh try n error warna yang sesuai ngn korang

delivery seluruh malaysia..RM6 untuk kos postage ke semenanjung ye.untuk Sabah Sarawak rm9.

korang nak tau kenapa bagusnya jadi ahli Giffarine?boleh rujuk sini k.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;