Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, September 27, 2013

EL Merino by ELKEN..kolagen yang sangat berkesan dan SEDAP

assalam..

korang..arini nak share pasal kolagen..selalu kita dengar ramai orang menyebut tentang kolagen dan pelbagai produk yang mengandungi kolagen. tapi korang tau tak apa itu kolagen dan mengapa kita memerlukan kolagen?

Kolagen dan elastin ialah protein yang membentuk struktur lapisan kulit yang lebih mendalam, memberikan ketegangan, keanjalan dan kelembapan yang wajar kepada kulit. Hampir 70% daripada tisu kita terdiri daripada kolagen.

ye la kan..dalam usia melewati 20 -an ni...rasa macam perlu pulak pengjagaan wajah dan badan dari peringkat dawal..if nk tunggu berkedut dulu baru nak jaga susah la kan :)
kuli
so banyak saya buat kajian mengenai kolagen ni..nak try Aurawhite sume tu tak konfiden sebab die macam pisang panas yg tiba2 popular..nak pulak ada member try die cakap tak berkesan pun..so tak brani nak coba..

saya pernah try pure marinecollagen yg buat sendiri.tak leh minum jugak..uwaaa.rasa cm XXXXX..susah nak cerita.perlu masak..simpan beku..dan buat air bla bla bla..end up tahan 3 hari je..

lepas tu akk opis ni memang penjual produk ELKEN.sume colleague saya try makan collagen ELMERINO ni..memang nampak kesannya..yg ada jerawat makin kurang..yg muka berminyak pun kulit makin cantik..makin tegang dan makin cerah..that why saya terasa nk mencuba..hehe..



so saya pun start try..(masih lg baru) untuk permulaan disyorkan minum 2 sachet atau 3.lepas tu maintain sehari sekali pun takpe..memang kulit tegang dan buah dada pun rasa tegang.hehehe..dr pengalammn sy sendiri selepas mnum kolagen ni kulit terasa lembap..makin anjal..dan bersri gitu.hhhe..dl

sangat bagus untuk ibu yang menyusu jugak :)



Product Packaging
Net weight: 7.5g x 30 sachets
Comes in mixed fruit flavor

Consumption recommendation
Dissolve 1 sachet El Marino into 75ml water and stir well. Consume once or twice daily.
Above 30 years of age: 4 sachets per day for the first month. 3 sachets for second month. 2 sachets from thereon. Best taken with empty stomach.

Ingredients
Lemon powder, fructose, maltodextrin, strawberry powder, passion fruit powder, Collactive &tm (collagen & elastin from fish), cranberry powder, pineapple powder, orange powder, Viqua ® (pomegranate extract), red beet powder, citric acid, guar gum, vitamin C.
Active ingredients per serving (7.5g): Collactive ® (collagen and elastin): 0.50g, Viqua ® (pomegranate extract): 0.13g



testimonial dari pengguna Elmerino

Ummie Kalsum Salim, 26
“Just 6 sachets of El Marino daily for 3 consecutive weeks made all my pimples varnish and gave me smoother and radiant skin. Even my husband who returned from an outstation trip after two weeks noticed and praised my fairer and more beautiful skin!


El Marino is definitely the best investment I’ve ever made!”


produk ni memang terbukti berkesan...sedap kolagen ni,takperlu mix dengan mana2 air kegemaran ke apa ke..just 1 cawan air kosong + 1 paket kolagen. serbuk kolagen ni terus larut..dam macam korang minum air redbery+orange,sedap.tak bau ikan ke apa..sedap. :) sebelum pergi kerja saya minum segelas air+1 paket kolagen dan balik kerja saya minum lgi.sedap tau..rasa mcm minum air oren..

penyerapan kolagen terbaik dalam keadaan perut kosong.tp jgn risau.kolagen ELMERINO ni takkan buat perut korang sakit or pedih even lom makan ape2..sebab die ada teknologi nano yg khas..



El Marino (30 sachet)



FISZAH :0136323715

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;