Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, June 7, 2013

19 May 2013~Atirah genap 2 tahun

as-salam

entry tertangguh begitu lama...

hari ni sudah 6 jun..atirah sudah lebih 2 tahun..

sebenarnya sangat sangat busy minggu tersebut.mari kita lihat kronology ringkas;-

13-14 May 2013

saya ada training di Akademi Maybank di Bangi..

Malam tu kami dapat panggilan dari rumah mertua, kakak ipar saya sudah nazak. kakak sulung suami. lepas tu kami terus bergegas pulang. lagi 5 minit je nak masuk rumah, abg kepada suami telefon kasi tau kakak ipar saya sudah meninggal dunia...sedih..

kami berkampung di Palong sampai hari Rabu.. Khamis saya masuk kerja macam biasa..

17-19 may 2013

khamis malam terpaksa berkemas untuk ke team building. Jumaat pagi pukul 10pagi kami da bertolak ke Penang. Team Building utk LIFE OPERATION, ETIQA. kami semua menginap di Park Royal Hotel.Atirah stay ngn papa dan pakmat di KL.

19 May 2013.
Saya sampai dari Penang lepas magrib. hubbby request nak celeb jugak simple2 malam tu.tak sempat mandi pun,tukar baju dan mandikan atirah, kami terus ke Aeon Maluri.kami celebrate Ringkas ringkas je birthday atirah di secret recepi...beli 2 potong kek je..













24 may 2013
wesak day.plan nk g zoo negara weekend tu.tapi Atirah demam..huhu..lama.sampai hari Selasa Atirah demam.huhu.demam beralih tahun kot..









30 may 2013
saya pulak kena sakit mata..huhu



31 May- 3 Jun
kami balik kampung.adik saya kahwin..

time ni je la saya sempat belikan atirah kek dan siapkan goodies pack untuks sepupu sepupu atirah...

pic banyak paklong snap.tp tak sempat nak amek dari memory card paklong.so ini je yg ada..utk yg merindui atirah

perkembangan atirah 2 tahun:-

-sudah rajin bercakap..boleh mengira..alhamdulillah...
-masih peminum susu ibu tegar,mama mencari alternatif utk wean off..tp masih tak praktiskan..huhu
-makin manja
entah la nak cerita apa lagi..

pasal adik, papa cakap tunggu sikit masa lagi :)






2 comments:

♥ Elin ♥ said...

makin cantik lah anak dara sorang ni....geram tgk rambut dia...

ikut mama dia ker rambut ni... :)

fiszah_pjo said...

tq auntie elin.hehehe..

haha.betul.ikut mama..rambut mama cmtu le.kikiki.kerinting.nk sedap bunyi ikal....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;