Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, April 29, 2013

runsing sangat!!!!

as-salam

tepat lah rasanya hari jadi atirah tidak dapat dilangsungkan pada 19 may 2013..

patut lah rasa nak antara jadi ke tak je harijadi atirah tu.dalam antara jadi tak jadi saya nak tempah kek sebenarnya..nak hired jurugambar(adik je pun) dah ada tema..dan da pilih lokasi yakni Taman tasik perdana,KL..tp angan angan tinggal angan2.walaupun si suami pada awalnya tidak bersetuju,..(nk dijadikan cerita lebih tragis, si mak terpaksa ke TeamBuilding Etiqa di Pulau Pinang.huhuhu.17-19 may.. runsing sangat nak tinggalkan si kecik itu..


sebelum ni dengar kabar team buliding akan di buat di kuantan.antara May dan Jun,berat mengatakan bulan Jun.tapi dramatik sekali semuanya berubah. 17-19 may dan di Penang.jauh hookay..

dah la hari jadi atirah 19 may..

sedih kt situ,

sedang runsing samada ada nk bawak suami atau tidak. company wajibkan semua naik bas...jika begitu memang susah giler la hubby nk drive togther je ngn atirah..ok runsing!

boleh ke atirah stay ngn papa 3 hari 2 malam kt rumah?cik adik tu masih breastfeeding..tak bape nk sangat ngn papa die..anak manja mak tu!!1risau lagi..huhu..

nk tinggalkan kt atuk pun jauh.atuk die tak sihat sangat.nak tinggalkan ngn makngah di putrajaya pun macam malas nk susahkan..huhu.maybe boleh kot papa dia jaga..

masih takde keputusan..

perihal harijadi atirah, insyaalllah goodies utk rakan2 di teratak manja dan sepupu2 die tetap ada even simple giler..kek pun insyaallah ada.untuk beliau suka suka tipu lilin..

atirah da pandai tiup lilin hari jadi tau...kat rumah die bukak laci nampak lilin hari jadi..terus kasi kt mak dia untuk dibakar dan die nk tiup..die kasi kt mak die ""yu yu yu".itu maksudkan happy birthday to you,,hahaha..maybe kt teratak manja ada majlis potong kek harijadi kawan kawan die.sebab selalu je ada goodies dalam beg atirah :)

okes...

satu lagi, no more "mama mama"..atirah tegar memanggil "MAK" je..

ok lah.layan je la dalam pasrah.hehe,.rasa tak aci sebab kt papa tetap panggil "PAPA"..mama je tukar jadi "MAK"


IKLAN:  korang nk order sticker boleh ke blog saya lagi satu k..

www.fissticker.blogspot.com

2 comments:

Ibu Najla said...

oh!!! sungguh paham dengan delima itu. azian pn pernah rasa camtu masa nak pegi kursus kat melaka dulu. siap buat drama air mata bila kata family xboleh bawa. tapi sudahnya selambe jer sewakan bilik lain utk najla dan ayahnya. sebab masa tu najla masih baby sangat lg. athirah dah besar, insyaAllah papa boleh handle. takut maknya yg tak boleh tahan rindu nanti :p.

so sweet athirah panggil mak. nostalgic sangat rasa. hihi

ros said...

mntak la excuse naik keta ngan husband.. n then depa dua bole stay kat rumah kami di bayan lepas. ros ngan abg pizi bole la main2 ngan atirah. hehe. kak pzah team buailding kat ner?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;