Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, April 19, 2013

MAC-tangkapan terbaru

as-salam

lama tak cerita tentang barang mekap kan.haha.yer la jarang membeli,maka jarang la nk show off kan.ahaha.sekali beli terus show off.hahah.yup memang betul uols..saya jarang giler beli mekap.so memang tak banyak. yang ada pun tahannye lama...





so kali ni beli sebab compact powder saya da abes. bukan abes digunakan.tapi abes dipecahkan oleh atirah..tengok!atirah jugak salah kan!!!alasan je tu.salah mama jugak tak letak tinggi2..bukan sekali dua je jatuh,da berkali kali.maka da sampai tahap nazak, so berderai la dia..hehe..blusher BB plak tertinggal kt kampung.lambat lg nak balik dan tak sabar sangat..so menambah la blusher...

brush plak, ini first time beli yang elok.haha.elok la kan sebab mahal.dulu beli yang kt pasar malam je,tak lembut mana pun.tp berkat kesabaran, lama tau bertahan berus tu.kali ni upgrade sikit.so dengan harapan bertambah cun la hasil mekap menggunakan berus mahal..erk..memang mahal uols berus mac tu utk orang yang tak punya banyak pitis cam saya ni.huhuhu..

kali ni beli masa g training kt Midvalley.sempat singgah.klu bersama suami dan anak memang kemungkinannya tipis..haha..

untuk uols yang nak tau code yang saya beli

brush-129
lipstick-AA2
blusher-Melba Matte AA2
compact powder- Studio Fix NC35

okes..dengan harapan solekan tampak kemas.hahaha.ngarut je kan!

p/s: kalau da pandai mekap, barang murah pun cantik gak!!!.in my case, tak kesah mahal ke murah...yg penting hati je yg tau,hahahhaha..ai tak pro mekap.so perlu bantuan pakar. pakar saya adalah MAC.tq

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

lama tak tinggal komen...selalu lalu jer.. :)

tambah koleksi yer..jgn atirah kitai lagi sudah...hheh skg dah besar pasti nak mekap2 je kan..hiiih

fiszah_pjo said...

Msing2 da jrg update kn.huhuhu.elin pun da jrg update kn.hihihi.blame hormon.kli ni kne smpn tghi3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;