Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, May 8, 2011

barang baby # 7: hadiah dari Dumex. finger paint set

assalamualaikum...

asal dapat  je free gift  dari supplier, sangat excited jadinya..thanks to rosie rose atas idea beliau yang sangat briliant..

tadi time lunch hour saya kt kedai mak, dapat call dari Skynet. dia cakap nak hantar barang..so dah agak dah, sure dari Dumex sebab last 2 weeks dorang ada kol cakap nak hantar free gift. so menanti2 jugak apa barang nya..

ini dia barang yang diorang kasi..permainan  finger paint set..tapi hadiah ni sesuai untuk 3 years++..baby konfem la sangat tak sesuai..meh tengok barang yang diorang kasi ni :)



mula2 konfuse apentah benda alah ini :P
untuk mewarna rupanya..memang sesuai utk kanak2 3year++
baby tak leh main ok.
seronok sangat bila dapat benda free ni..just email dan dapat benda free..seronoknya..oleh sebab untuk kanak2 3y++ takkan la saya tamak utk simpan selama 3 tahun semata2 utk lihat my bby yg main kan?
so freegift ini akan disumbangkan terus kepada anak2 buah..biar dorang yang  main sampai puas..hehe..

korang yg berminat nak freegifts, try klik kt web rosie ye..seperti yg di linkkan di atas..she gave a lot of ideas.. siap sample lg utk org mengarang:)... selamat mencuba ye :)

4 comments:

~Yun~ said...

waa...penangan dr mummy rose ni mmg besla,sme orng dpt free gift,hehe!

Rosie Rose said...

yayyyyy!! dapat freeebies from mamil! bes besss... sama la adiah kite! tp ada yg sblm2 nih dapat blanket, ada yg kendian cuma dapat spray... ok per. janji free! bes bes.... ;)


btw babe, jgn lupa hapdet2 tau kalau dah deliver... geng baby May ni. Excited la!

asna cute said...

bestnya! asna still 1 hape pun xdpat lg huhu. xpela bukan rezeki asna ;)

fiszah_pjo said...

yun: aah..penangan dari rose..seronok :)

rosie: saya rasa awk beranak dulu la rose..anak laki selalu nk kuar awal.anak pompuan malu2 nk kuar..huhu..excited..tp rs cam lambt sgt plak..hehe

asna: sabar tau..kpzah pun anta byk aritu..baru 2 yg reply..takpe la kan, benda free..tggu je la if ada rezeki...insyaallah ada..amin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;