Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, May 8, 2011

barang baby # 6: set sarung tilam baby

assalamualaikum..

hari ni gerbnap 39 minggu preggy..baby masih kicking in my growing belly..tanda2 nak bersalin  tak tau nk di kategorikan camne.sebab kekadang je sakit pinggang..perut mengeras..since lom kuar ape2 dari "tut" so kita kategorikan belum ada tanda2 nak bersalin..hari2 hubby kol tanya ada tak tanda2 nak bersalin..dia suruh banyakkan berjalan..kalau boleh buat banyak pusingan keliling kampung..heheheh..den malas plak..tp pagi tadi da start memulakan aktiviti berjalan..kira senaman pagi la :)

okes, berbalik kepada update barang baby seperti last entry..pada mulanya siapkan satu je set sarung tilam baby..tapi rasa seronok pula.g kedai beli tambah 2 lagi set kain untuk buatkan set sarung baby.
ini kain beli kt Jakel.bunga2 utk my girl.
mak cakap nnti masa pantang stay dalam bilik ni je :)
very pinky kan..sekali klu boy yg kuar tak tau la :P
lepas siap set ni, kuar g Jitra beli kain tambah..si mama excited nak tambah koleksi..lagipun baby lom nak kuar..ape salahnya isi masa lapang kan..

ini la kain yg baru beli..bajet yg satin tu nak buat renda..
tapi tak jadi sebab kain die tak berkualiti

tengok..very the pinky kan???ini tema cartoon pulak :)

still nak amek pink even lom betol2 kuar bby gurl :)

ini set kaler hijau..mickey mouse pulak:)
belum sempat basuh...so masih berlipat je la..

3 comments:

izyan asimat said...

wah fiszah rajinnya ko menjahit... ehheh aku upah org je aritu... tu la kalo pandai mnjahit memang best... kalo cam aku yg tgn keras nih mmg tak jadi la nk menjahitnye.. heheheh
anyway take care dear.. da deliver btau ye..

izyan asimat said...

wah fiszah rajinnya ko menjahit... ehheh aku upah org je aritu... tu la kalo pandai mnjahit memang best... kalo cam aku yg tgn keras nih mmg tak jadi la nk menjahitnye.. heheheh
anyway take care dear.. da deliver btau ye..

Rosie Rose said...

wah wah wah... tuuu dia! dah ready tunggu baby gurl keluar... cepat baby, cepat!!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;