Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, May 27, 2010

kek kahwinku...

salam..

walaupun majlis perkahwinan da berlangsung hampir 3 mggu 5 hari, ak rasa masih tak basi lagi kot..mood pengantin baru harus la lama sket..since no baby yet..sampai itu la msih digelar pengantin baru..heheh..

entry kali ni pasal kek kahwinku..hehe..even tak se'gah' tak sebesar mana..tp reka bentuknya mmg menjadi idaman kalbu ku...yezza..let watch it!!
patung kek versi melayu..ayu dan comel..hhehe

kek buttercream 3 tingkat with red roses


setiap orang ada citarasa masing2..ada yang suka jenis kek fondant..ada jenis ffresh cream..kek kahwin ak pulak, ak lebih prefer kek buttercream..as youcan see in photo all the roses is made from buttercream..logiknya ak suka sgt buttercream ni sebab whole cake can be eat.hehe.. pada pendapat ak, if guna kek fondant, manis sangat..jarang sekali orang nak makan topping nye..

oleh kerana pembuat kek ni sedara sebelah mak, ak dapat harga yang berbaloi2..ak tak pasti dikira murah atau standard..3 tingkat ni harganya rm150..bagi ak berbaloi2..bawah dari ape yang ak bajet..hasil dia mmg superb..makcik yang buat kek ni tak de kedai kek..dia buat kt umah aje.pastu die tak penah snap pic hasil yang dia da buat..masa nak g order aritu dia cakap, cite je ape jenis yang ak nak..dia akan cuba buat..so..hasil ini la..ini la kek yang seperti ak bayangkan..mekasih la makcik..u did it very well...

5 comments:

k|ree said...

comel2...lawa kek nye...betul2..saya pun pakai buttercream juga...:)

Nur Maisarah Bt Noor Azam said...

kek.. nakkkk !!!! :)

asraff ruslan said...

aku nak kek coklat...nyum2...mantap tu kek hang...bertingkat2...hehehe...

asraff ruslan said...
This comment has been removed by the author.
fiszah_pjo said...

kiree:hehe..thanks...sedap kan kk buttercream..hehe..

cheah:aritu tak sempat mkan ke?huhu..

asraf:hg nk 10 tgkat pon boley asraf..sedia duit je..hg kwen ngn doktor maa..byk wet tu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;