Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, May 31, 2010

genap sebulan & berwekeend bersama o-on & kak yati's wedding

salam..

actually nothing new to story about..cuma tadi tengok wedding sticker.. da cukup sebulan da  menjadi suami isteri..feelling?? feeling sooo good. berteman je kemana-mana..rasa seronok bangat..hahah..keta pon da jarang guna skang..jd malas plak nak drive.. sume gerak nek moto..senang dan pantas..tambah2 kalu nak cari barang kt tengah2 kl tu..naik moto lebey fleksibel dan menjimatkan..kereta guna if nak g jauh2 je..

masak untuk suami??masak setakat yang mampu..luckly dia sgt tak cerewet.makan aje ape yang ada.. since no frezzer yet..kami beli dan masak terus..tak simpan2..waa. fresh gitu..hahha. kami masih menstabilkan ekonomi rumahtangga..no shopping2 lg..masih belum  punya lebihan banyak wang..lagi pun kenduri sebelah laki lom setel..harusla berjimat2..

hahha..macam tak best aje ak mengarut kat atas tu..so lebey baik tengok gambar aje
majlis persandingan kak yati

geng lunch daku di ZELAN..exceot si kaca mata..itu hubby kat iza

ini la muka2 selunch dgn daku..msih ada except..si kecil comel anak kak nani
(berdiri dari kiri:kak nani, zainab, kak iza, najib dan tuan blog)

opss..ini bukan suami daku..ini asshar,kwn seopis yng kebetulan pakai
baju sama warna..

ini la kak yati dan suami..en din


kami memotong kek..sedap bangat..very the moist choc ok..

warga Zelan yang berjaya menghadirkan diri..ada lagi yang dtg..tp da pulang awal

END utk episod kenduri kahwin

berhari Ahad bersama o-on,aiman dan my sis n BIL

hari ahad, my BIL ada ala-ala family day untuk Celcom -Central branch dekat taman Tasik Titiwangsa. malam sebelumnya diorang 4 beranak ni check in umah ak..so pagi2 kul 7.45pg dorang da keluar. sbb abg shah urusetia untuk program pagi tu..en. suami plak mmg kerja hari ahad tu..so ak follow en suami la..dia kerja pkul 9.00pg..dia dropkan ak kt tasik tu..OMG jauh jugak ak berjalan...sbb tak tau kat mana lokasi akak ak..adala 30 minit berjalan..
walopon tak join any sukaneka yang dorang buat..berpeluh jugak ak ni..melayan o-on..main bola la, main gelung rotan la..tak mau berenti lak tu..sket je snap gambar.itu pon sbb berjaya pujuk o-on dok diam2 bawah kkhemah..dengan alasan nnti nak g men bowling.so, please dok diam2.akhirnya beliau akur!!!


my o-on yang so lovely



haha..ini snap by o-on
(eyebag jelaskelihatan)

comelnya budakkecik ini

peace ini selalu menutupi muka beliau

petangnya, kami sampai rumah dalam pukul 3 ptg..ak masak lunch..tp semua bantai tidor dulu.pkul5 mcm tu baru bangun balik untuk makan.sbb lepas tu nak g men bowling kt salak selatan.o-on si penggemar sukan bowling..main 3 game je..tp tak merasa sangat la..sbb suma o-on nk men..lepas je turn bapak dia, laju je cakap, o-on pulak,o-on pulak..tp leh tahan la die main..pencapain terbaik die berjaya jatuhkan 6 pin sekali gus..tp ok la..bukan semua longkang..die tolak je ketengah..bola tu perg straigt je..maktih poyo ngn aksi dan lajaknye..tup2 longkang juga(T_T)


tak tau kenapa setiap kali suruh pose,
ini la hasilnye..0-on akan letak muka pada bola bowling..
maybe nak mempamerkan betapa beliau suka sangat berbowling

bergambar hanya setelah melalukan balingan shj,
if not muka die tak bape ceria

aksi panas kan??boley plak tetbe baring.sedangkan before ni die berdiri aje

bola oren tu 6kg..beliau angkat sendiri dan golekkan ke lane


the end..kesah untuk hari ni TAMAT..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;