Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, January 9, 2019

welcome 2019.. anak anak makin membesar

assalam


lama tak update blog ni.makin lama makin sikit entry nya..makin tahun makin kurang cerita yang sempat ditaipkan kt blog ni.. sebab apa ye? sebab nak cepat.. sekarang ni banyak benda lain yang perlu difokuskan...menaip di blog ni makan masa...hehhe.. kebetulan anak anak tidur awal hari ni., sempat la menaip sepatah kata...


sudah masuk 2019.. sesi persekolahan anak anak pun dah bermula..anak sulung, si atirah sudah darjah 2 tahun ni.persiapannya ala kadar saja..tidak semeriah tahun 1. sebabnya pengalaman mematangkan mama papa nya. rilek2 je   bersiapkan kakak atirah darjah dua...pakaian sekolah atirah atok dia yang buatkan 2 pasang.lega mak....hehe..beg sekolah pun tak tukar baru sebab masih elok dan cantik..kasut je beli sebab dah tak muat...






kakngah elisa pulak masuk tadika Kemas. 5 tahun dah anak kedua mama tu.mudah dia.mudah bangun pagi..senang bab mandi.suka breakfast.hantar ke sekolah pun mudah..tak meragam atau menangis..
mukanya nampak konfiden...dia suka sebab sekolah dia banyak puppet katanya...

Foto Norhafiszah Bt Johari.

Foto Norhafiszah Bt Johari.






anak bongsu mama dah 6 bulan lebih..dah start makan, dah bergolek golek..dan meniarap ke belakang dengan aktif nya/.. izzam tak pandai lagi menjulur ke depan.. dia la peneman mama dan papa breakfast sambil pos pagi pagi...




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;