Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, October 2, 2018

Izzam Ilyas 3 bulan

assalam

update izzam untuk bulan ke 3.tapi hari ni genap izzam 100 hari usianya..appointment untuk cucuk 3 bulan hari ni. everything went well. biasa la klinik kesihatan kt KL/selangor dan kawasan bandar ni.penuh umat manusia..sama dengan ibu mengandung dan baby kecil.biasa la menunggu giliran sejam tu..selalu lebih..


hari ni lepas hantar tok ayah dan atok naik bas pulang ke kampung, papa dropkan kami di klinik sg sekamat tu.atirah tak sekolah agama selama dua minggu bermula hari ni sebab sekolah agama beliau dijadikan tempat exam utk UPKK.ada sekolah tumpang katanya..so budak2 yg tak terlibat akan diberi cuti..

kakak atirah excited sikit. sebab dia kata takpernah dapat ikut pergi klinik...

Izzam tidur je sejak sampai hingga giliran dia dipanggil.tidor peluk mama dalam Boba4g tu, memang sedap..tak terkejut...nyenyak dia tidor...sampai turn dia, lepas je timbang tak lama dia boleh stay.start nangis nk minum susu.ye la dah lama tidor awalnya...masa kena cucuk kt peha tu pun dia meraung gak.sakit la.,..

update terkini tentang Izzam


berat 1 bulan = 4.5kg
berat 2 bulan= 5.6kg
berat 3 bulan= 6.6kg
 (naik 1 kg dari usia 2 bulan)
tinggi/panjang 63cm


tak dapat nk update panjang sangat.pembesaran izzam positif as others, dari segi tindak balas utk usia beliau alhamdulillah ontrack..

 untuk tatapan di masa hadapan, so kita abadikan beberapa keping gambar sekitar hari kejadian.untuk kenangan...

kak long atirah makin gelap.haha.g sekolah ari ari kan...hehe

izzam 3 bulan...geram je tgk dia hari hari

kakngah elisa :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;