Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Saturday, November 12, 2016

STICKER TRANSPARENT CETAK PUTIH AWESOME!!1

assalam semua para usahawan dan para pembaca...

mencari sticker transparent ya???? Fissticker memang ada sticker transparent yg berkualiti, dan murah..kami jual murah murah je...Minimum order 100pcs je..so mampu untuk dimiliki..boleh buat labelkan barang barang perniagaan atau peribadi..

Laku keras sticker transparent ni ramai amek utk botol minuman..memang classy dan yang penting murah berbaloi baloi..

kalau tak nak baca banyak banyak terus je whatsapp team kami ya :-

0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715

Ok , entry kali ni khas buat syg syg yang ingin cari sticker transparent tapi cetakan PUTIH..cetakan PUTIH kami memang awesome sangat.KUALITI HOTSTAMPING uols..so PUTIH nya memang terserlah sangat...

tak percaya ke? ni haa..meh tengok sample nya.. gambar gambar ni kita dapat dari customer kita ya...jangan lupa follow tau..






Jom follow ig dia ya :
IG: 



 jom tengok contoh lain... cetak putih ni meletop bila tampal kt botol minuman latte..memang naik uols warna putih tu...





jom la jenguk IG:









JOm follow:
IG: @tsofiahhomemade


selain dari minuman, paling ramai cari sticker transparent cetak PUTIH ni adalah peniaga KOSMETIK..
bila da lekat sticker yang bercetak putih ni naik betul seri kosmetik  selepas ditampal pada botol/penutup botol yang berwarna gelap..








ok. selain tu ada jugak pilih utk wedding/engagement..




okey, nanti kita sambung lagi ya
apa pun jangan lupa follow IG kami ya..disitu ada 1900++ gambar yang terkini..

ini IG kami ya:. klik je link tu, akan terus ke instagram kami



JIKA NAK BUAT TEMPAHAN TERUS JE WASSAP KAMI SENANG....


0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715
0196000262 /  0136323715




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;