Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Sunday, November 20, 2016

Promosi Kembali ke Sekolah .. Sticker Nama KALIS AIR

assalam semua..

NOVEMBER going to end... so macam biasa CUTI SEKOLAH pun bakal bermula..hip hip Hooray..masa paling seronok  untuk anak anak.dapat berehat dan bercuti panjang..ada yang pulang ke kampung untuk habiskan masa dengan atuk nenek, ada jugak yang berkerja keras ke kelas tuisyen,ada yang lepak je kat rumah..ada jugak yang join kem Motivasi kan??? apa pun ENJOY your day ok!!

tapi jangan lupa buat persiapan awal untuk sesi persekolahan 2017 ya..selalu yang amek port bab bab ini tidak lain tidak bukan IBU/MAMA dan seangkatan dengan nya la kan..

salah satu persiapan awal adalah LABELKAN barangan anak anak..untuk anak anak yang masih kecik part paling KRITIKAL adalah pensel warna, pembaris, pen..selalu je tertukar dan kebanyakkan nya HILANG..heheh..jangan risau..jom labelkan barangan anak anak dengan sticker KALIS AIR dari FISSTICKER

sticker murah dijamin KUALITI BAGUS..KALIS AIR, TAHAN PANAS, MELEKAT KUAT...dan yang penting MURAH je..

sticker kita bermula rendah je RM5 utk 100pcs :)

jom kita tengok contoh  contoh ya...

kali ni kita  sertakan sekali kod tulisan dan kartun utk senang ibu /anak anak pilih.tp optionnya 10 sahaja ya...sebab nanti lagi banyak option lagi pening uols nak pilih..hehhe

INI STICKER PALING KECIL DAN PALING MURAH YA
size : 2.2 cm x 0.9cm
harga: RM 5  untuk 100 keping


INI STICKER KECIL DAN PANJANG SIKIT
size : 3.0 cm X 1.0cm


harga: RM 10  untuk 100 keping















OKEY... Dah faham kan,,apa lagi meh la cepat cepat whatsapp team kami ya

019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715

Dah lekat contoh contohnya macam ni ya :)















DAN KALAU KORANG CARI STICKER SIZE LAIN LAGI, MEH LA  JENGUK TERUS INSTAGRAM KAMI YA..BANYAK JENIS LAGI ..BOLEH TENGOK CONTOH2..


jangan lupa follow K :)..LIKE je link bawah ni..akan terus ke IG kami :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;