Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, October 27, 2016

STICKER UNTUK JAMU HOMEMADE

assalam..
sekarang tengah famous jamu HOMEMADE untuk para wanita...kenapa makin famous ya..sebab jamu ni SEDAP dan sangat bangus untuk kesihatan..saya sendiri minum dan  buat sendiri bila rajin..atau saya akan beli dari customer saya yang jual HOMEMADE JAMU ni..sedap sangat,korang try la.banyak khasiat terutama utk kecergasan dan dalaman wanita...

Image result for jamu asam kunyit
gambar dari google ya

banyak tempahan sticker untuk botol jamu kunyit asem ni adalah sticker TRANSPARENT. baru menonjol intipati kandungan jamu tu kan :).

korang pun boleh buat sendiri dan boleh start bisnes tau..sebab pasaran jamu sangat tinggi....untuk lebih komersial jangan lupa labelkan botol jamu korang dengan sticker kami :)


sticker untuk jamu ni KALIS AIR DAN MURAH!!!! STICKER TRANSPARENT CETAKAN HITAM hanya rm33 untuk 100pcs..

korang nk order cepat cepat wassap team kami tau

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

013 6323715  @ 019 6000262

jom kita tengok contoh contoh ya..sebenarnya banyak lagi contoh..tapi tak sempat nk upload pic. korang nk lebih update jangan lupa follow IG kami ya. klik link bawah ni ya









nanti saya upload pic lain ya..belum sempat nak transfer masuk komputer :)

jgn lupa whatsapp kami utk tempahan ya

tempoh siap 1-3 hari bkerja :)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;