Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, October 18, 2016

sticker pomade 8cm

Assalam...

lama tak update blog..biasa la alasan biasa biasa jugak akan diberi..kekangan masa dek rutin harian..
oleh kerana sekarang ni banyak orang order sticker pomade, so kita nak share ni blog ni pulak.kita aktif di IG ya..kat situ kita cepat update sikit..

korang meh follow kita di IG rapat rapat tau :)

ini link utk IG kami


sticker pomade ni selalu kita terima tempahan untuk 7.5cm dan 8cm bulat
oleh kerana ramai yang baru nk start bisnes, kita rendahkan minimum order utk sticker pomade ya
umumnya kita letakkan MIN order 100pcs,
tapi
tapi
tapi

UNTUK STICKER POMADE, 
kita  rendahkan MINIMUM ORDER.
min order 30PCS YA
(* 1 jenis design)
harga akan jadi rm1.50/pcs
BELI 100pcs jimat sikit :)


{ promosi min order ni until 31.12.2016 ja ya }

Pasal design pulak, eloknya korang da ada la ye.kita nk buat balik dalam Illustrator tu makan masa...nak kita buat jugak kita cas ya dik..
range rm10-rm20 ya...

okes, apa apa whatsapp je kita ya
019 6000262 @ 0136323715
019 6000262 @ 0136323715
019 6000262 @ 0136323715
019 6000262 @ 0136323715

JOM TENGOK CONTOH YA :)







Maaf la, kualiti gambar tak canggih..amek guna hp je.kikiki

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;