Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, September 27, 2016

JoM order sticker murah!!!

assalam

sekarang ni ramai yang jual tudung sendiri kan..nak nampak exclusif tudung /shawl tu boleh tengok dari segi packaging jugak.. kadang kadang tudung or shawl tu sama je material dia..tapi orang jual lain lain harga .. bila berkotak dan berlabel cantik harga tudung jadi mahal

kami di fissticker ada jual sticker transparent/bila lekat kt plastik je nampak sungguh exclusif..tak perlu berbelanja lebih..boleh save kos dalam masa yang sama shawl korang berbungkus plastik yang gojes

plastik shawl pun kami ada jual tapi fokus kami lebih kepada sticker. sebabnya plastik shawl maybe korang boleh dapat lg murah dari kami jual

so kami jual sticker je..tp yang takde plastik transparent tu boleh la beli dari kami..tp postage mahal sikit sebab plastik kan berat.sticker ringan je

detail tentang sticker

size: 9cm x 5cm 
material:  polyester transparent

cetakan hitam = rm 33 utk 100pcs
cetakan putih = rm60 utk 100pcs
cetakan gold= rm 90 utk 100pcs

pos rm 4 -POS EXPRES

selalu orang amek cetak hitam je

tempoh siap? 1-2 hari bkerja ye

Korang cepat2 whatsapp kami ya
019 6000262 @ 013 6323715
019 6000262 @ 013 6323715
019 6000262 @ 013 6323715

JOM TENGOK GAMBAR NAK????

















CEPAT CEPAT!!!!! NAIKKAN SERI PACKAGING ANDA!!!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;