Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, June 14, 2016

nak kulit cantik berseri-seri???Jom try DESI DAMAYANTI skin care

assalm

korang tercari cari lagi skin care yang sesuai untuk kulit korang ke?nak raya da ni  macam macam pikirkan..selai baju raya kasut raya  tudung raya...kulit pun kena la outstanding jugak...baju da memahal..tudung da memahal..kang kulit buat hal tak best je kan..

ramai try set trial DESI DAMAYANTI ni..feed back terbaik la..hehe



SET LENGKAP DESI DAMAYANTI SKIN CARE ORIGINAL YA...
ADA 4 ITEM
*FACIAL SOAP
*SMOOTH LOTION
*NIGHT CREAM
*DAY CREAM

ADA FREE GIFT UTK SETIAP SET:-
*SA PATI IBU PUTIH 
*SA PATI STRAWBERY

Rajin tak nak baca kegunaan dan kelebihan dia???
=========================================
FACIAL SOAP 120ml

🏮Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran yang menempel dan dapat mengencangkan kulit muka kita. 
🏮Facial Soap ini berfungsi untuk membersihkan kulit anda dari kotoran-kotoran yang menempel.
🏮Mengandung ekstrak papaya, sehingga anda akan merasa kulit anda lebih cerah dari waktu ke waktu.

SMOOTH LOTION 100ml
🏮Pembersih dan penyegar kulit muka dan leher
🏮dapat mengurangkan jerawat dan kulit kusam kembali bersih putih dan bersinar.
🏮Smooth Lotion berfungsi sebagai pembersih lanjutan bagi kulit anda. Setelah kotoran-kotoran yang terdapat pada permukaan kulit anda diangkat oleh facial soap, smooth lotion membersihkan kotoran-kotoran yang sudah mengendap sekian lama di permukaan kulit anda, namun karena telah mengendap sekian lama, kotoran ini menjadi sukar untuk diangkat. 
🏮Dengan menggunakan smooth lotion, kotoran-kotoran tersebut dapat terangkat, sehingga kulit wajah anda akan terlihat lebih cerah. Selain itu, apabila kulit anda berjerawat, smooth lotion juga membantu mengeringkan jerawat pada kulit anda.

SMOOTH LOTION SUPER 100ml
🏮Ramuan yang lebih khusus untuk masalah jerawat yang kritikal, pori terbuka dan masalah "black/white head" .
🏮Mempunyai agen tambahan bagi mencegah bakteria punca jerawat.Diperkaya dengan Vitamin C dan E bagi memudarkan dan mencerahkan parut hitam lama ataupun baru.
🏮Mengawal penghasilan minyak berlebihan di muka yang menjadi salah satu punca jerawat.
🏮Sebagai agen "booster" bagi memaksimumkan penyerapan nutrien Daily dan Nightly Cream.
🏮Dapat merawat kewujudan pigmentasi dengan berkesan kerana ianya mudah meresap dan tidak meninggalkan sisa dipermukaan kulit.
🏮Membersih jauh ke dalam liang roma yang tersumbat akibat penggunaan kosmetik, minyak dan pencemaran.
🏮Menanggalkan sel kulit mati dengan effective dan meningkatkan proses penggantian kolagen kulit

DAILY CREAM
🏮Cream siang dipakai pada pagi sampai petang untuk melindungi kulit wajah kita dari sinar matahari dan dapat menghilangkan flek hitam dan meremajakan kulit muka.
🏮Daily cream berfungsi sebagai sunblock SPF 30 yang dapat menjaga kulit anda dari sengatan matahari yang dapat merosak kulit anda dan menangkal radikal bebas bebas yg dapat menyebabkan pigmentasi pada kulit (flek-flek dan warna kulit tidak merata) serta warna kulit menjadi kusam

NIGHT CREAM
🏮Cream malam dipakai pada malam hari untuk memutihkan kulit muka dan leher. 
🏮Dapat juga di gunakan untuk menghilangkan kerutan yg ada disekitar muka kita dan mengecilkan lubang pori pori. 
🏮Nightly cream mengandung ekstrak pepaya, vitamin A, vitamin C dan vitamin E serta benzoyl. 
🏮Vitamin A sangat ampuh untuk membantu mengeringkan jerawat pada kulit dan menstabilkan kondisi kulit. Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona.
=========================================

ok, dah abes baca ya..congrates..
nak order???
meh wassap cepat..nak melawa time raya kan..jom jom
whatsapp
<<< DESIDAMAYANTI>>>>>>

KE
013 6323715
013 6323715
013 6323715

Please aware ya..banyak tabita tiruan...
Desi Damayanti adalah ORIGINAL

JOM TGK GAMBAR SET NI












No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;